ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ξ. και ΠΕΠΟΝΗ ΓΡ.. ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΜΕΡΟΣ 2

Από την κατάθεση της πρώτης μηνύσεως τον Δεκέμβριο του 2018, (κατά των ηγεσιών των εξουσιών Λασιθίου) και της δευτέρας μηνύσεως, (κατά των πρωθυπουργών κλπ.) στις 15/1/2019, υπήρχε σχεδόν εβδομαδιαία συνάντηση και συζήτηση για την πορεία των δυο υποθέσεων με τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου κον ΠΕΠΟΝΗ, ο οποίος την μεν πρώτη την είχε προωθήσει στην Εισαγγελία Ανατολικής Κρήτης για να επιληφθεί ως αρμόδια Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Λασιθίου και την μήνυση κατά των πρωθυπουργών κλπ. την διαβίβασε στην Εισαγγελία Διαφθοράς. (ΤΕΛΙΚΗ  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  ΜΕΡΟΣ 1).

Όταν πήγαμε στην Εισαγγελία Διαφθοράς να λάβουμε γνώση για την μήνυση κατά των πρωθυπουργών κλπ., μάθαμε ότι την είχε αναλάβει η κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ.

Στην πρώτη συνάντηση μαζί της, μας είπε ότι θα πάει με την σειρά της λόγω φόρτου εργασιών.

Τότε της είπαμε ότι ως η μεγαλύτερη υπόθεση όλων των εποχών δεν θα πάει με την σειρά της και σε 15 ημέρες θα πρέπει να μας απαντήσει τι έχει κάνει.

Ακολούθησαν 2 επισκέψεις στην Εισαγγελία Διαφθοράς για να λάβουμε γνώση της εξελίξεως της διαδικασίας και όλως «τυχαίως» έλειπε και τις δυο φορές.

Την τρίτη φορά περιμέναμε απ’ έξω και όταν την είδαμε να εισέρχεται την ακλουθήσαμε και έγινε η συνάντηση, για να μας πει τι έχει κάνει.

Εκεί μετά από ώρα μας είπαν ότι έχει επιστραφεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.!!!

Πρωτοφανές το φαινόμενο, η Εισαγγελέας που χρεώθηκε την μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να μην την μεταβιβάσει άμεσα στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αφού η μήνυση  είχε σχέση με διαφθορά στο δημόσιο.

Έλαβε γνώση της μηνύσεως η Εισαγγελία Διαφθοράς, επειδή εμείς την στείλαμε με δικαστικό επιμελητή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αντί να ζητήσει την διαβίβαση της μηνύσεως από την Εισαγγελέα κα ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ που την είχε χρεωθεί, κωλυσιεργούσε.

Στο τέλος δε, όταν η πίεση από εμάς αυξήθηκε, η Εισαγγελία Διαφθοράς διαβίβασε και το αντίγραφο της μηνύσεως με όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελέα ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ που δεν είχε πράξει τα οφειλόμενα.!!!

Δηλαδή το αντίθετο από τα οφειλόμενα.

Ήταν εμφανές πλέον σε εμάς, επειδή είχαν περάσει 4 μήνες από την κατάθεση και δεν είχε «κινηθεί» η κα ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ που την είχε χρεωθεί, ότι την είχε βάλει  στο αρχείο.

Πήγαμε και πήραμε την διάταξη, (δηλαδή την απορριπτική απόφαση), από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και είδαμε ότι ήταν 9 οι γραμμές που αποτελούσαν την απορριπτική αιτιολόγηση της μηνύσεως των 55 σελίδων με τα δημόσια έγγραφα και ΦΕΚ.

Για να δείτε την διάταξη,

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

 Επόμενη κίνηση ήταν να επισκεφτούμε τον κο ΠΕΠΟΝΗ και τον ενημερώσαμε  για την αρχειοθέτηση.

Του ζητήσαμε να επιληφθούν με την κα Δημητρίου, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ξηλώματος του καρκινώματος που έχει επιβληθεί στην χώρα από τους απατεώνες διαχειριστές της εξουσίας.

Και λάβαμε την απάντηση:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι αρμοδιότητα άλλων Εισαγγελέων».!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, αυτοί που ελέγχουν όλους τους κατώτερους Εισαγγελείς και Δικαστές δεν μπορούσαν να παρέμβουν σε κατώτερο.!!!!!

Η σκέψη που πέρασε από το μυαλό ήταν αν:

α)  αν από την αρχή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΠΕΠΟΝΗΣ ήταν μέλη της συμμορίας και απλώς με τις πράξεις τους αποτέλεσαν μοχλό αποσυμπιέσεως της οργής του κόσμου, για να μην κινηθεί δυναμικά, βλέποντας δυο ανωτάτους δικαστικούς να αντιτίθενται στους απατεώνες

ή

β)  εξαγοράστηκαν στην πορεία, έστω και με τις προωθήσεις τους στις θέσεις Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ως Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου ο κος ΠΕΠΟΝΗΣ.

Λίγες μέρες μετά, στις 26 Ιουνίου 2019, καταθέσαμε μήνυση κατά των δυο Εισαγγελέων και την επιδώσαμε στις 28 Ιουνίου στον Άρειο Πάγο, για να λάβουν γνώση η κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο κος Πεπόνης 2 ημέρες πριν αποχωρήσουν βγαίνοντας στην σύνταξη, ότι δεν τέλειωσε τίποτα, για το σύνολο των ενεργειών που είχε κάνει.

Μάλιστα, αλλά τότε άρχιζαν ουσιαστικά όλα.-

 Για να δείτε την μήνυση κατά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κ ΠΕΠΟΝΗ,

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

Φυσικό επακόλουθο, λίγες μέρες μετά να καταθέσουμε μήνυση και κατά της κας ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, που είχε εκδώσει την απορριπτική διάταξη με την αιτιολόγηση των 9 γραμμών, καταρρίπτοντας λέξη προς λέξη τους μονολεκτικούς ισχυρισμούς της.

Για να δείτε την μήνυση κατά της ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ,

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

 Μια ξεχωριστή ενέργεια μας, είχε τα κάτωθι αποτελέσματα:

Για την μήνυση κατά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΠΕΠΟΝΗ ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση και η μήνυση κατά της ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ διαβιβάστηκε στον Άρειο Πάγο, την χρεώθηκε ο κος Χ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ για να προχωρήσει στα δέοντα.

 Τις επόμενες μέρες η συνέχεια με το υπόμνημα που κατατέθηκε στον ανακριτή. ΜΕΡΟΣ 3.