Μέσα από την δικαστική διαδικασία και εφαρμόζοντας πιστά όλους τους νόμους του Ελληνικού κράτους επιτυγχάνουμε:

α)  να ακυρώσουμε τα δάνεια στις τράπεζες,

β)  να μην πληρώνουμε εφορία και

γ)  να μην πληρώνουμε ασφαλιστικά ταμεία και κάθε υπηρεσία του δημοσίου τομέα.

Και μπορούμε να το πράξουμε αυτό διότι, πιάσαμε τους διαχειριστές της εξουσίας να μας έχουν στήσει την ποιο μεγάλη απάτη:  Να μας φορτώσουν ένα τεράστιο ψεύτικο χρέος, να μη δυνάμεθα να το πληρώσουμε και να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε με δικαιολογία την εξόφληση αυτού του ψεύτικου χρέους.

«Έδωσαν 233 δισεκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες ως δάνεια, και με τα Φ.Ε.Κ. που τα έδιναν, τους έλεγαν ότι, αν δεν τα επιστρέψουν, θα τα βάλουν στο δημόσιο χρέος να τα πληρώσουμε εμείς με φόρους.  Δεν θα μπορούσαμε λόγω του ύψους του χρέους, αλλά και επειδή ποτέ δεν πήραμε εμείς αυτά τα λεφτά και θα μας έπαιρναν τα ακίνητα».

Η αποκάλυψη αυτής της απάτης που στηρίζεται στα ποιο επίσημα δημόσια έγγραφα, μας δίνει το δικαίωμα με αγωγή να ζητήσουμε αποζημίωση για ηθική βλάβη για την απάτη αυτή, να μας φορτώσουν δηλαδή αυτό το ψεύτικο χρέος.  Την αποζημίωση την ζητάμε και από τις τράπεζες και από το δημόσιο γιατί μαζί έστησαν την απάτη.

Οι διαχειριστές της εξουσίας προσπαθούν να αρπάξουν τις περιούσιες μας μέσα από νόμους και δικαστικές αποφάσεις.   Με τον ίδιο τρόπο και εμείς πάμε να τους σταματήσουμε.

Α)  Δάνεια στις τράπεζες.

Έχοντας πιάσει τους διαχειριστές της εξουσίας και τους τραπεζίτες να μας έχουν στήσει την απάτη, να δώσουν δηλαδή τα 233 δισεκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες ως δάνεια, να μην τα επιστρέψουν πίσω αυτοί και να τα βάλουν να τα πληρώσουμε εμείς με φόρους, έχουμε πλέον την δυνατότητα να ακυρώσουμε τα δάνεια προς τις τράπεζες.

Τα συνολικά δάνεια που έχουν δώσει οι τράπεζες στον κόσμο είναι περίπου 210 δισεκατομμύρια.

Τα κόκκινα είναι 50 και τα ακόμα εξυπηρετούμενα 160 δισεκατομμύρια.

Έχουν πάρει 233 δισ., επομένως έχουν εξοφληθεί και για τα κόκκινα και για τα εξυπηρετούμενα.

Κόκκινα δάνεια

Τα 50 δισεκατομμύρια από τα 233 δόθηκαν για την εξόφληση των κόκκινων δανείων, επομένως οι τράπεζες έχουν εξοφληθεί από ένα τρίτο νομικό πρόσωπο και δικαστικά πάμε να ακυρώσουμε το δάνειο προς την τράπεζα και μετά να κάνουμε λογαριασμό με το τρίτο αυτό πρόσωπο, τον νέο μας δανειστή.

Δεν ζητάμε σε καμιά περίπτωση να μας χαρίσουν το δάνειο, αλλά λέμε ότι στην τράπεζα δεν χρωστώ, γιατί αυτή εξοφλήθηκε από έναν τρίτο το δημόσιο.   Στον δημόσιο χρωστώ και σε αυτό πρέπει να πληρώσω.

Όταν θα πάρουμε την απόφαση που θα έχει ακυρώσει το δάνειο προς την τράπεζα, επειδή είναι εξοφλημένη από το δημόσιο, τότε ο λογαριασμός που θα κάνουμε με το δημόσιο, θα είναι ο συμψηφισμός των οφειλών μας (δανείων και φόρων) με το ποσό της αποζημιώσεως για ηθική βλάβη που θα ζητάμε με την αγωγή από αυτό, ως συνεργό στην απάτη.   Το ποσό της αποζημιώσεως θα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο των δανείων και φόρων που μας χρεώνουν αυτοί, για να εξοφληθούν-συμψηφιστούν οι οφειλές μας και να μας μείνει ένα ποσό ως αποζημίωση για αυτό που περνάμε εξ αιτίας αυτής της απάτης.

Εξυπηρετούμενα δάνεια.

Τα υπόλοιπα 183 δις. (233-50) δόθηκαν στις τράπεζες για να δώσουν νέα δάνεια στον κόσμο και δεν τα έδωσαν.

Επομένως δυο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν μόνο.

Ή υπεξαίρεσαν τα 183 δισ., αφού δεν έδωσαν νέα δάνεια, οπότε πάνε φυλακή, οι τράπεζες κλείνουν και δεν πληρώνει κανένας τα δάνεια ή με τα 183 δισ. έχουν εξοφλήσει τα 160 ακόμα εξυπηρετούμενα.

Ας διαλέξουν οι τραπεζίτες τι από τα δυο θέλουν να ισχύσει.  Χάρη τους κάνουμε που τους δίνουμε αυτήν την δυνατότητα.

Δικαστικά πάμε και εδώ και ακυρώνουμε τα εξυπηρετούμενα δάνεια με τα στοιχεία αυτά.

 

Γ)  ΕΦΟΡΙΑ

Την στιγμή που έχουμε πιάσει το κράτος να μας έχει φορτώσει αυτό το ψεύτικο χρέος για να το πληρώσουμε σε φόρους, αν το κάνουμε, δηλαδή αν δεχτούμε να πληρώσουμε το ψεύτικο χρέος, είναι σαν να τους λέμε:

α)  ….«καλά μας κάνετε και μας φορτώνετε χρέος» και

β)  η αποδοχή πληρωμής από εμάς αυτών των φόρων, που είναι προϊόν απάτης, μας καθιστά συνεργούς των απατεώνων διαχειριστών της εξουσίας.

Αρνούμεθα να πληρώσουμε, καταθέτοντας κατ αρχάς ένα εξώδικο στην εφορία για να μην τολμούν να εισπράξουν τους παράνομους αυτούς φόρους και μετά με αγωγή θα ζητάμε αποζημίωση για ηθική βλάβη για αυτήν την απάτη.

Με το ποσό της αποζημιώσεως θα εξοφλήσουμε κάθε πραγματική και ψεύτικη οφειλή και θα μας μείνει και ένα ποσό για αυτά που περνάμε τα τελευταία χρόνια.

 

Δ)  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ  ΤΑΜΕΙΑ

Αρνούμεθα να πληρώνουμε εισφορές επειδή, τα χρήματα που τους είχαμε δώσει τα προηγούμενα χρόνια, δεν τα φύλαξαν σωστά ως όφειλαν, για να μας τα επιστρέψουν κάποια στιγμή και έντοκα.

Ως θεματοφύλακες των χρημάτων μας είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την απώλεια των χρημάτων μας και θα τους ζητήσουμε να μας τα δώσουν από τις προσωπικές τους περιούσιες.

Καταθέτουμε κατ αρχάς ένα εξώδικο στο ταμείο και στο Κ.Ε.Α.Ο. και τους καλούμε να μην μας ακουμπήσουν επειδή δεν τους πληρώνουμε.

Αν το κάνουν θα στραφούμε όλα τα μέλη του σωματείου εναντίον των προσωπικών περιουσιών των διαχειριστών των ταμείων.

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα δεν είχαμε από τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.