Έχουμε δυο ειδών δάνεια, τα κόκκινα και τα εξυπηρετούμενα.

Τα κόκκινα είναι αυτά που έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε και τα έχει καταγγείλει η τράπεζα και τα εξυπηρετούμενα είναι αυτά που ακόμα πληρώνονται ή παρ ότι κάποιος έχει σταματήσει να πληρώνει η τράπεζα δεν το έχει καταγγείλει.

Άλλη διαδικασία ακλουθούμε στα κόκκινα, άλλη στα ακόμα εξυπηρετούμενα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Στα κόκκινα όταν η τράπεζα θα βγάλει διαταγή πληρωμής, δηλαδή μια δικαστική απόφαση που θα μας διατάζει να πληρώσουμε την τράπεζα.

Η διαταγή πληρωμής δίνει το δικαίωμα στην τράπεζα να κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό. Χωρίς διαταγή πληρωμής κατάσχεση και πλειστηριασμός δεν γίνεται για κανέναν λόγο.

Τότε κάνουμε ανακοπή της διαταγής πληρωμής, δηλαδή με ένα δικαστήριο ζητάμε να ακυρώσουμε το την διαταγή πληρωμής. Ακυρώνοντας με την ανακοπή την διαταγή πληρωμής, ακυρώσαμε το δάνειο.

Με τα στοιχεία της απάτης, τα οποία τα χρησιμοποιούμε με συγκεκριμένη διαδικασία, από τον Μάρτιο του 2015 έως και σήμερα όσες αποφάσεις ανακοπών έχουν βγει, τις έχουμε κερδίσει όλες και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να χάσουμε έστω και μια.

ΕΞYΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Στέλνουμε με δικαστικό επιμελητή εξώδικο στο ΔΣ της τράπεζας και το κοινοποιούμε και στον Άρειο Πάγο, με το οποίο ζητάμε από την τράπεζα να μας δώσει την εξοφλητική απόδειξη διότι με τα αναφερόμενα δημόσια έγγραφα στο εξώδικο αποδεικνύεται ότι και τα δικά μας τα δάνεια είναι εξοφλημένα από το ελληνικό δημόσιο.

Η τράπεζα θα μας απαντήσει όχι και μετά καταθέτουμε αγωγή και ζητάμε να ακυρωθεί το δάνειο διότι είναι εξοφλημένο από τρίτο πρόσωπο και ζητάμε και αποζημίωση για ηθική βλάβη για την απάτη που μας έστησαν, να δώσουν δηλαδή τα 233 δις. ευρώ στους τραπεζίτες και να ζητούν να τα εισπράξουν από εμάς.

Από την ημέρα καταθέσεως της αγωγής, ένα μήνα μετά το εξώδικο, η τράπεζα δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον μας επειδή δεν την πληρώνουμε λογω εκκρεμοδικίας όπως λέγεται.

Ούτε διαταγή πληρωμής μπορεί να βγάλει ούτε πλειστηριασμό να κάνει. Πρέπει να περιμένει να τελεσιδικίση οριστικά και αμετάκλητα η δική μας αγωγή και αν την κερδίσει, τότε να κινηθεί εναντίον μας.

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να την κερδίσει, διότι για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί δικαστής που κάτω από την φράση «πάρε τράπεζα αυτό το δάνειο και αν δεν το επιστρέψεις θα το βάλω να το πληρώσει με φόρους ο κόσμος» να γράψει ότι αυτό δεν είναι απάτη.

Κερδίζουμε την αγωγή, ακυρώνεται το δάνειο, αλλά το σπουδαιότερο είναι από την ημέρα καταθέσεως της αγωγής η τράπεζα δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον μας επειδή δεν την πληρώνουμε.