ΤΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΑ!…

=========================

Είναι αδιαμφισβήτητο -πλέον- γεγονός το ότι το ‘σύστημα’, μέσα από κάθε του έκφανση, επιτίθεται εναντίον ημών των πολιτών…

Αυτή η -σε βάρος μας- επίθεση διεξάγεται μέσω και των ασφαλιστικών ταμείων.

Μας απειλούν λέγοντάς μας ότι θα μας πάρουν τα σπίτια μας, αν δεν καταβάλουμε όλες τις -επαχθείς και άδικες άμεσες ή/& έμμεσες φορολογικές και άλλες- εισφορές που μας επιβάλλονται.

Επ’ αυτού, λοιπόν, πλέον δεν παρακαλάμε, κι ούτε κάνουμε τους κακόμοιρους!

                                                ΑΠΛΩΣ,  κάνουμε (αντ)επίθεση στην επίθεση τους!

 

Στρεφόμαστε εναντίον των μελών των Δ.Σ. των ασφαλιστικών ταμείων και απαιτούμε να μας αποδείξουν το ότι έχουν τα χρήματα τα οποία μέχρι τώρα τους έχουμε εμπιστευτεί, κι αυτό διότι -οι διαχειριστές των ταμείων μας- είναι υποχρεωμένοι να μας τα επιστρέψουν, υπό την μορφή συντάξεως, επειδή αυτό επιτάσσει ο σκοπός της συστάσεώς των ασφαλιστικών ταμείων.

Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να τα έχουν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- διαθέσιμα, διότι ο σκοπός των ασφαλιστικών ταμείων είναι η χορήγηση συντάξεων και η κάλυψη ιατροφαρμακευτικών αναγκών & νοσοκομειακής περίθαλψης των ασφαλισμένων τους.

Επειδή, λοιπόν, ο ιδρυτικός τους σκοπός επιτάσσει και τους επιβάλλει να μας καταβάλουν σύνταξη και να μας καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, με απλά λόγια σημαίνει ότι είναι ‘θεματοφύλακες των χρημάτων’ μας και κατά συνέπεια, είναι προσωπικά υπεύθυνοι για να τα έχουν και μάλιστα, να τα έχουν -σε εμάς τους δικαιούχους- άμεσα διαθέσιμα!

Οπότε, αν δεν τα έχουν και μάλιστα, άμεσα διαθέσιμα, θα πρέπει να απαιτηθούν από εμάς -ως δικαιούχοι- από την προσωπική τους περιουσία, προβαίνοντας σε αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα.

Άραγε, πόσα χρήματα θα μπορούν να διαθέτουν για τις δικαστικές δαπάνες, όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν προσωπικά όχι έναν ή δύο, αλλά, αναρίθμητες εις βάρος τους αγωγές, μηνύσεις και κάθε άλλο διαθέσιμο ένδικο μέσο;

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…

ή

ΑΥΤΟΙ  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…

ή

ΕΜΕΙΣ  ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!…

Όμως, πριν τα μέλη των Δ.Σ. των ασφαλιστικών ταμείων μας δώσουν την οποιαδήποτε απάντηση στο εν λόγω εξώδικό μας, θα καταθέσουμε πρώτοι αγωγές εναντίον τους και θα τους ζητάμε αποζημίωση από την προσωπική τους περιουσία, διότι -το 2012- έλαβαν μέρος στο κούρεμα των ομολόγων που είχαν αγοράσει με τα δικά μας χρήματα, παρ’ ό,τι τότε τους είχαμε ενημερώσει εγκαίρως δια εξωδίκου, το οποίο μάλιστα, τους είχε επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή.

Με το εν λόγω εξώδικο, βάση επισήμων κρατικών εγγράφων και Φ.Ε.Κ., τους αποδεικνύαμε εκείνη την στιγμή το ότι δεν έπρεπε να δεχτούν οποιαδήποτε κούρεμα των ομολόγων μας, διότι αφ’ ενός μεν τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στα ομόλογα ήταν δικά μας και όχι του κράτους και αφ’ ετέρου δε, δεν υπήρχε -και ούτε υπάρχει- οικονομικό πρόβλημα στο κράτος, γεγονός που αποδεικνύεται από τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς που οι ίδιοι κάθε έτος συντάσσουν.

Έτσι, λοιπόν, θα σκεφτούν πάρα πολύ, το να τολμήσουν να στραφούν εναντίον μας, προκειμένου να προβούν σε αναγκαστική είσπραξη των παρανόμων και επαχθών οφειλομένων εισφορών μας, με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ή να κινηθούν εις βάρος μας ασκώντας μηνύσεις εναντίον μας.

                                                              Η επιλογή είναι -πλέον- μονόδρομος!...

…και η διαδικασία έχει ως η εξής:

α). έχουμε συνολικά 4 αντίγραφα του εξωδίκου, &

β). με τα 2 εξ αυτών πάμε στο ασφαλιστικό μας ταμείο και αφού καταθέσουμε το μεν ένα στο πρωτόκολλο, ζητάμε να μας βάλει την σφραγίδα του πρωτοκόλλου επάνω στο άλλο και όχι απλώς να μας δώσει ένα χαρτάκι με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Αν μας το αρνηθούν αυτό, τότε τους ζητάμε -διά αιτήσεως- στο πρωτόκολλο να μας δώσουν θεωρημένο ακριβές αντίγραφο του εν λόγω πρωτοκολληθέντος εγγράφου.

Το ίδιο κάνουμε και στο Κ.Ε.Α.Ο..

# Καλόν είναι να ενημερώνεται το κίνημα για την κάθε τέτοια κατάθεση που θα γίνεται, ώστε να υπάρχει συλλογική αντιμετώπιση εναντίον του κάθε ασφαλιστικού ταμείου.

Αν προκύψει οποιαδήποτε άρνηση παραλαβής του εν λόγω εξωδίκου ή σας φέρουν κάποιο εμπόδιο, τότε επικοινωνήστε αμέσως με το τηλέφωνο του κινήματος [6930.362.262] για παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης ώστε να παραλάβουν το εξώδικο.

Επίσης για οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε στο ίδιο τηλέφωνο.

Κανένας οίκτος δεν πρέπει σε υπαλλήλους που εκτελούν τις

παράνομες εντολές των δωσιλόγων διαχειριστών της εξουσίας.

Ή αυτοί ή εμείς!

μπορείτε να κατεβάσετε το εξώδικο   ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

ή στείλτε email να σας το στείλουμε