1. ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΑΔΕ και ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ  απαντάμε  με  ΠΑΥΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΩΝ και ΑΚΥΡΩΣΗ  ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Στον εκβιασμό τους ότι αν δεν εμβολιαστούμε θα πληρώνουμε πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, (κατ’ αρχάς για τους άνω των 60 ετών και μετά ως συνήθως θα το επιβάλουν στους άνω των 50, στους άνω των 40 κλπ. μέχρι να το επιβάλλουν στο σύνολο του πληθυσμού), το οποίο θα καταγράφεται στην Δ.Ο.Υ., απαντούμε δυναμικά και αμετάκλητα.

 1.. ΠΑΥΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΩΝ  ΣΕ  ΕΦΟΡΙΕΣ, 

2.. ΠΑΥΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  και

3.. ΜΗΝΥΣΕΙΣ  και  ΑΓΩΓΕΣ σε κάθε υπάλληλο που υπογράφει χρεώσεις και μέτρα εναντίον μας, επειδή σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, (νόμος ν.3528/2007), με τον οποίον έχουν προληφθεί στο δημόσιο, ο κάθε υπάλληλος είναι προσωπικά υπεύθυνος για την νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

Ότι κάνει στην υπηρεσία του πρέπει να είναι νόμιμο και όχι να εκτελεί κάθε εντολή που μπορεί να είναι παράνομη. (άρθρο 25, παρ. 1 του ν.3528/2007).

Στην περίπτωση που μια εντολή που λάβει είναι προδήλως παράνομη ή αντισυνταγματική, τότε οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει. (άρθρο 25 παρ. 3 του ν.3528/2007).

Επίσης, τα διοικητικά πρόστιμα δεν μπορούν να χρεωθούν στην εφορία, αλλά θα πρέπει να δοθεί κλήση στην οποία υπάρχει προθεσμία 5 ημερών για να γίνει ένσταση με τους λόγους που ακυρώνουν την κλήση.

Στην περίπτωση που απορρίψει την ένσταση χωρίς την αιτιολόγηση που επιβάλλει το άρθρο 10 του Συντάγματος, καταθέτουμε προσφυγή, μήνυση και αγωγή εναντίον αυτών που έχουν υπογράψει τόσο την πράξη, όσο και την απόφαση της ενστάσεως.

 Καταθέτουμε το εξώδικο, για να ενημερωθεί για ποιους λόγους είναι παράνομες οι εντολές που έχει λάβει. 

Για να κατεβάσετε το εξώδικο,   ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

Με αυτό ζητάμε να μας απαντήσουν εγγράφως και με την απάντησή τους να μας αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν τα αναγραφόμενα από εμάς.

Συμπληρώνουμε στο εξώδικο ότι, σε περίπτωση μη απαντήσεως τους και μη αποδείξεως ότι δεν ισχύουν αυτά που τους αναφέρουμε, αυτή η μη απάντηση τους αποτελεί ομολογία τους ότι συμφωνούν ότι, οι εντολές που έχουν λάβει είναι παράνομες.

Επομένως, αν υπογράψουν κάποια χρέωση ή εφαρμόσουν κάποιο μέτρο εναντίον μας, θα καταθέσουμε εναντίον τους μηνύσεις, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα δεσμεύσεως της περιουσίας των μέχρι τελεσιδικίας των αγωγών.

Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να μηνύσει, αλλά και να ζητήσει με αγωγή αποζημίωση από κάθε δημόσιο υπάλληλο για την ζημιά που προξενεί ο υπάλληλος συμμετέχοντας σε παράνομη ενέργεια εις βάρος όλων μας.

Όλοι οι πολίτες με τους φόρους πληρώνουμε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και για αυτό έχουμε την νομιμοποίηση να στραφούμε εναντίον τους.

Διαδικασία καταθέσεως εξωδίκου δηλώσεως:

Κατεβάζουμε το εξώδικο σε 2 αντίγραφα, έγχρωμο, εμπρός-πίσω τυπωμένο.

Το ένα θα το καταθέσουμε στην Δ.Ο.Υ. και στην πρώτη σελίδα του αντιγράφου θα μας βάλουν το πρωτόκολλο καταθέσεως και θα μας το φέρει πίσω, να έχουμε απόδειξη ότι το παρέλαβαν.

Πάμε στην Δ.Ο.Υ. με ραντεβού και επειδή δεν θα μας αφήσουν να μπούμε μέσα αν δεν δείξουμε «rapid test» ή πιστοποιητικό νοσήσεως ή εμβολιασμού, ζητάμε να κατεβεί ο υπάλληλος με τον οποίο έχουμε κλείσει το ραντεβού να το παραλάβει και να μας φέρει το αντίγραφο με το πρωτόκολλο.

Αν αρνηθεί να κατεβεί ο υπάλληλος να το παραλάβει, του δηλώνουμε ότι θα καλέσουμε το 100 να έρθει περιπολικό για να του υποβάλλουμε μήνυση και να ακολουθήσει μετά η διαδικασία του αυτοφώρου.  Συνήθως κατεβαίνουν και το παραλαμβάνουν.

Να στείλετε την πρώτη σελίδα, (που έχει τον αριθμό πρωτοκόλλου), με email στο Σωματείο.

Οποιαδήποτε ειδοποίηση σας έρθει μετά την κατάθεση του εξωδίκου, να την στέλνετε στο Σωματείο για να καταθέσουμε και εμείς μηνύσεις και αγωγές κατά των υπαλλήλων που έχουν υπογράψει πρόστιμα και οφειλές.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, να σταματήσουμε την λεηλασία, το πλιάτσικο και την γενοκτονία που διαπράττουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι απατεώνες της εξουσίας.

Όποιος δεν συμμετάσχει στην παύση πληρωμών δεν μπορεί να παραπονιέται για ότι επιβάλλουν οι απατεώνες.

Κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας.-

Με τα στοιχεία που υπάρχουν στο εξώδικο αποδεικνύεται πόσο απατεώνες είναι και γιατί ο covid-19 είναι ακόμα μια απάτη.