ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.

Με απόφαση του Δ.Σ. την Δευτέρα  12/7/2021 διαγράφεται από μέλος του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» ο πρώην αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και υπεύθυνος για τα μέλη στην Κρήτη ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ επειδή:

1.. Πραγματοποιούσε εγγραφές μελών στο Σωματείο ή ανανέωνε τις συνδρομές των υπαρχόντων μελών και όχι μόνο δεν απέδιδε τις συνδρομές στο Σωματείο, αλλά δεν ενημέρωνε για τις νέες εγγραφές και ανανεώσεις των μελών, για να γνωρίζουμε ποιοι αποτελούν ενεργά μέλη του Σωματείου.

Ούτε τα εγγραφέντα μέλη σε αυτόν γνώριζαν ότι δεν αποτελούσαν μέλη του Σωματείου  «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ».

2..  Εκχώρησε τα στοιχεία των μελών σε τραπεζικές εταιρείες διαχειρίσεων δανείων και πραγματοποιούσε ρυθμίσεις δανείων με αμοιβές για προσωπικό του όφελος , σε αντίθεση με την γραμμή του Σωματείου, που είναι ότι δεν συνεργαζόμαστε με απατεώνες που έχουν υπεξαιρέσει 233+ δισεκατομμύρια ευρώ και ζητούν να τα πληρώσουμε εμείς οι πολίτες με φόρους.

Κλήθηκε σε απολογία στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 12ης Ιουλίου 2021 για τα καταθέσει για τα ανωτέρω και δεν απολογήθηκε εγγράφως, όπως του είχε ζητηθεί λόγω covid-19.

Η μη απολογία, αποτελεί ομολογία του ότι, υπεξαίρεσε συνδρομές και παραβίασε τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

Με τις ενέργειες του αυτές έχει παραβιάσει το άρθρο 6 παρ. 3 του Καταστατικού.

Η διαγραφή του από το Σωματείο με απόφαση του Δ.Σ., (με ψήφους επτά  (7) υπέρ της διαγραφής και μηδέν (Ο) για την μη διαγραφή του), θα τεθεί προς επικύρωση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καλούνται τα μέλη της Κρήτης να μην πραγματοποιούν ουδεμία συναλλαγή μαζί του και να μην αποδίδουν χρήματα συνδρομών σε αυτόν.

 Αθήνα 12/7/2021

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ