ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ.Ν.”ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”

Επειδή σύμφωνα με το ακατάργητο και αμετάβλητο άρθρο 4 του Συντάγματος  σε οποιαδήποτε αναθεώρηση Αυτού, όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε επιβολή παρανόμων εντολών από τους απατεώνες κυβερνώντες.

Η απόφαση του Βασίλη Κικίλια να επιβληθούν ιατρικές πράξεις χωρίς την συναίνεση μας, δεν γίνεται αποδεκτή όσο θα είμαστε ζωντανοί.

Όσοι δε, δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι ή εργοδότες ή στελέχη εταιριών και οργανισμών  θα θελήσουν να επιβάλουν την εφαρμογή παρανόμων αποφάσεων εις βάρος μας, θα υποστούν τις ανάλογες κυρώσεις.

Προειδοποιούμε και καλούμε όλους τους πολίτες, ασχέτως της ιδιότητος που έχουν, να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και τους νόμους και να μην δεχτούν να γίνουν πειραματόζωα των απατεώνων.

Την δήλωση της μη συναινέσεως που θα επιδοθεί με κάθε τρόπο σε όλα τα νοσοκομεία, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι για να προστατέψουν την υγεία τους, εφαρμόζοντας πλήρως τους ισχύοντες νόμους.

Για να κατεβάσετε την δήλωση,    ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

Επισυνάψτε μαζί με μια δική σας δήλωση ή απάντηση  την ανωτέρω δήλωση και δώστε την  σε όποιον θελήσει να σας επιβάλει την εφαρμογή της παρανόμου αποφάσεως του Β. Κικίλια, η οποία θα αναγράφει τα κάτωθι:

«δεν δέχομαι και δεν συναινώ να γίνει ουδεμία ιατρική πράξη σε εμένα λόγω των όσων αναφέρονται στην δήλωση που επισυνάπτω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

 

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στις μονάδες υγείας του Ε.Σ.Υ. να μας ζητήσουν να φτιάξουμε το έγγραφο για την δική τους μονάδα υγείας.