ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Αφού ουδείς γιατρός απαντούσε στην απλή ερώτηση:

«Για ποιον λόγο ο ιός covid-19 που είναι μικρότερος από τον πόρο της μάσκας δεν θα περάσει από αυτόν για να μας μολύνει;», ρωτήσαμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μας απαντήσει Εκείνος.

Η απάντησή του ήταν ότι, δεν απάντησε.

Δηλαδή, δεν βρήκε κανέναν λόγο που να εμποδίζει τον ιό covid-19, αλλά και άλλους ιούς να περάσουν από τους πόρους της μάσκας και να μας μολύνουν.

Επομένως, ουδεμία προστασία παρέχουν οι μάσκες και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να μην τις φοράμε, σύμφωνα και με τον Εισαγγελέα του ΑΠ.

Όλα τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, τα λαμβάνει με δικαιολογία τον περιορισμό του ιού.

Επομένως, το μέτρο να φοράμε μάσκα δεν περιορίζει ούτε εμποδίζει την «μόλυνση» από αυτόν τον ιό και το εφαρμόζουν για άλλους λόγους.

Είναι αυτονόητο, ότι σκοπός του μέτρου να χρησιμοποιούμε μάσκα είναι η απόλυτη υποταγή σε ό,τι αυτοί αποφασίζουν, ασχέτως αν είναι σωστό ή όχι.

ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ και αν οποιοδήποτε εντεταλμένο όργανο επιχειρήσει να μας επιβάλει πρόστιμο επειδή δεν φοράμε μάσκα, του δείχνουμε την γνωμοδότηση-νομολογία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ερώτηση που του είχε γίνει και αν επιμείνει, καλούμε το 100 για να καταθέσουμε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, εκβίαση, καταπίεση κλπ. και φυσικά για ανυπακοή και προσβολή αποφάσεως του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.   ΑΥΤΟΦΟΡΟ  ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΛΗΣΗ.

Δηλώνετε μάρτυρα τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη, πρόεδρο του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ».

Για να κατεβάσετε την γνωμοδότηση-νομολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ