ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ. ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ του Oruc Reis

Θέατρο η «εισβολή» του Oruc Reis και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν.

Στημένη η μη αντίδραση των Ελληνικών πολεμικών πλοίων, για να μας πουν τελικά ότι συμφώνησαν να πάμε στην Χάγη για να τα βρούμε για να μην γίνει πόλεμος και πεινάσουν οι δυο λαοί.

Έχουν συμφωνήσει τι θα δώσουν στην Τουρκία και όλο το πανηγύρι δηλώσεων και ενεργειών γίνεται για να μας το φέρουν σιγά σιγά ότι θα συμφωνήσουν να λυθεί δικαστικά η διαφορά που έχουμε.

Ποια διαφορά έχουμε;

Δικά μας είναι όλα και τα χαρίζουν οι ανθέλληνες που έχουν καταλάβει την εξουσία.

Ελληνικό δεν είναι το Καστελόριζο;

Ελληνική δεν είναι η Μεγίστη;

Ελληνική δεν είναι η Κρήτη;

Ελληνική δεν είναι η Ρόδος;

Ελληνική δεν είναι η ΚΩΣ;

Ποιο δεν είναι Ελληνικό;

Κουμπάρος του Ερντογάν ο Κώστας Καραμανλής, ξεπληρώνει «γραμμάτια» η Ντόρα στον φίλο της τον Ερντογάν.

Η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, στην προσφώνησή της στην ορκωμοσία του Καρόλου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας το 2005:

«Αναλαμβάνετε Κε Πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία που θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη

Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»

 Από τότε το είπαν ότι εμείς θα περιορίσουμε τα σύνορα μας.

Από τότε το είπαν ότι η δημοκρατία θα δοκιμαστεί από νέες μορφές διακυβέρνησης.

Από τότε το είπαν ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων. (λόγω «ιού» κόβονται δικαιώματα και ελευθερίες).