ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ, επειδή το θέλουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.-

Απλή λογική.

Όλοι οι κορονοϊοί είναι είδη γρίπης, με χειρότερο τον Η1Ν1, δηλαδή την εποχική γρίπη. Έχουν περίπου τα ίδια συμπτώματα, πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα, κούραση, καταρροή πονόλαιμο, διάρροια, δυσκολία στην αναπνοή, μυϊκοί πόνοι, φτέρνισμα. Τα συμπτώματα του cocid-19 είναι 50% ελαφρύτερα από τα συμπτώματα της εποχικής γρίπης.

ΓΡΙΠΗ  ΜΕΣΑ  ΣΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;;;;;; 

Τον Μάρτιο μας είπε ο Τσιόδρας ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα.

Μετά είπε να φοράμε μάσκα, μόλις ο φίλος του Μητσοτάκη έφτιαξε το εργοστάσιο μασκών στην Λάρισα.

Μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο, για να μην κολλήσουμε κορονοϊό.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι για τρεις μήνες δεν είχε εισόδημα όλος ο κόσμος, αλλά τα έξοδα έμειναν τα ίδια. Πώς θα τα πληρώσουν;

Τώρα μας λένε να φοράμε μάσκα για να μην κολλήσουμε.

Τον Μάρτιο γιατί δεν μας είπαν να φορέσουμε μάσκα, αφού εμποδίζει να κολλήσουμε τον κορονοϊό, αλλά μας έκλεισαν στα σπίτια, ;;;  Το εισόδημα ήθελαν να μας στερήσουν.

Όπως και τώρα στις καλοκαιρινές επιχειρήσεις, που βάζουν συνεχώς εμπόδια με δικαιολογία τον ιό της απάτης. Το εισόδημα πάλι στερούν και μας λένε ότι θα έλθει ξανά ο κορονοϊός τον Οκτώβριο και θα μας κλείσουν πάλι μέσα, για να πτωχεύσει και ο υπόλοιπος κόσμος και να πάρουν τα πάντα αυτοί οι απατεώνες, αφού χωρίς εισόδημα δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε καμία υποχρέωση.

Το σπουδαιότερο από όλα είναι το ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μας “προφυλάξουν” από μια πανδημία που δεν κολλά τους πάντες, για να είναι πανδημία.

Είναι οι απατεώνες που έδωσαν 233 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες και ζητούν να τα πληρώσουμε εμείς.

Είναι οι απατεώνες που έβγαλαν 675 δισ. ευρώ κρατικά ομόλογα, τα έσπασαν στο χρηματιστήριο, τσέπωσαν τα λεφτά και δεν τα εμφάνιζαν μέχρι το 2015, αφού δεν τα περνούσαν στα βιβλία του κράτους.

Είναι οι απατεώνες που σου παίρνουν το σπίτι για να το δώσουν στους λαθροεισβολείς.

Είναι οι απατεώνες που δίνουν στους λαθροεισβολείς επίδομα 400 ευρώ στον άνδρα, 280 ευρώ στην κάθε γυναίκα του, 280 ευρώ στο κάθε παιδί τους, δωρεάν νοσοκομειακές παροχές, δωρεάν ρεύμα νερό ίντερνετ και τους δίνουν και ιθαγένεια για να είναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους.

Σε αυτούς τους απατεώνες λέμε  ΟΧΙ.

Δεν φοράμε μάσκα.

Αν μας ζητήσει κάποιος τον λόγο γιατί δεν φοράμε μάσκα, του απαντούμε ότι δεν φοράμε γιατί μας δημιουργεί δύσπνοια και ζαλάδες.

Με δική μας ευθύνη δεν φοράμε και όλοι να είναι 1,5 μέτρο μακριά μας.

Αν θέλει ο ελεγκτής να φορέσουμε μάσκα, τότε του λέμε να μας υπογράψει μια δήλωση ότι θα μας καλύψει όλα τα έξοδα για ό,τι πρόβλημα μας παρουσιαστεί εξ αιτίας του ότι αναπνέουμε το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε και όχι επαρκές οξυγόνο και θα μας δώσει και 200.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Αν δεν θέλουμε να τα πούμε αυτά, του δίνουμε να τα διαβάσει στην έγγραφη δήλωσή μας.

Κατεβάστε την δήλωση για το τι του λέμε,   ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ

Του δίνουμε και την δήλωση που θα υπογράψει, ότι θα μας καλύψει όλα τα έξοδα και θα μας δώσει αποζημίωση 200.000.

Για να κατεβάσετε αυτή την δήλωση,  ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ

ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.-