ΕΤΣΙ ΠΑΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ή ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

 

Απατεώνες κυβερνούν την χώρα.

Έχουν αρπάξει περισσότερα από 908+ δισ. ευρώ.

Ξεπουλούν την κρατική περιουσία.   Αρπάζουν τα ακίνητα των πολιτών.

Αμέτρητες τελικά οι αρπαχτές και οι μεταφορές λαθροεισβολαίων σε δομές και ξενοδοχεία, γιατί αυτοί αποτελούν τους καινούργιους ψηφοφόρους των.

Κυβερνούν τώρα,   με το αποφασίζω και σε πεθαίνω.

 Η τελευταία κίνηση, που μπορούσαν να πράξουν πριν τους οδηγήσουμε στα δικαστήρια, ήταν να σκορπίσουν τον φόβο.

Με δικαιολογία μια πανδημία, που είναι μια απλή γρίπη, κατά 50% πιο ελαφριά από την εποχική γρίπη  Η1Ν1.!!!!!

Ανακοίνωσαν, την πλήρη απαγόρευση μετακινήσεως μας προς την επαρχία, απαγόρευσαν τον εκκλησιασμό και την μετάδοση της λειτουργίας από τα μεγάφωνα, (μόνο για τους χριστιανούς, ενώ στα τζαμιά το επιτρέπουν), απαγόρευσαν τη λήψη του Αγίου Φωτός, απαγόρευσαν το ψήσιμο του οβελία, απαγόρευσαν την οικογενειακή συγκέντρωση.

Όποιος υπακούει σε απατεώνες, είναι και ο ίδιος απατεώνας, ασχέτως αν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία τον φόβο της ψεύτικης πανδημίας.

Τρεις επιλογές:

1… Πηγαίνεις όπου θες στην επαρχία.

2… Σέρνεις στο δικαστήριο τους απατεώνες.

3… Υπακούς στους απατεώνες, ως υπάκουο σκυλάκι.

ΕΣΥ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.

Η εφαρμογή ενός εκ των τριών αυτών, γίνεται ως εξής:

Κατεβάζεις την δήλωση  Δ1 και την μήνυση Μ1.

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΛΩΣΗ  –>   ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ Δ1

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΗΝΥΣΗ –>   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Μ1

Την δήλωση σε 2 αντίγραφα και την μήνυση σε ένα.

Αν είναι δυνατόν έγχρωμα.

 Ξεκινάς για τον προορισμό σου στην επαρχία ή όπου αλλού θες.

Όταν ο αστυνομικός σου ζητήσει τον λόγο γιατί κυκλοφορείς και μετακινείσαι παρά την απαγόρευση που υπάρχει, του δίνεις την δήλωση και του λες να την διαβάσει, επειδή αναφέρεται στην εντολή που έχει λάβει.

Του δίνεις και την μήνυση, επειδή αναφέρεται στην δήλωση.

Η οποία εντολή παραβιάζει τους νόμους που αναφέρονται στην δήλωση και αν θελήσει να κόψει κλήση ή πάει να αφαιρέσει πινακίδες και σε εμποδίσει να πας στον προορισμό σου, τότε θα καλέσεις το 100 να στείλει περιπολικό, γιατί ο αστυνομικός διαπράττει παράβαση καθήκοντος και θα καταθέσεις μήνυση εναντίον του, οπότε υποχρεωτικά όλοι μαζί θα πάτε αυτόφωρο.

Μάρτυρα θα δηλώσεις τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη, πρόεδρο του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ»,  τηλέφωνο  6930.362.262, ο οποίος θα έρθει άμεσα για να καταθέσει.

Αν αρνηθεί να την παραλάβει ή να την διαβάσει, πάλι του λες ότι θα καλέσεις το 100 να στείλει περιπολικό για να καταθέσεις μήνυση για παράβαση καθήκοντος, διότι αρνείται να λάβει εγγράφως την απάντησή σου, στην ερώτηση που αυτός σου έκανε.

Με απλά λόγια:

Είσαι αποφασισμένος να πας:

ή στο χωριό σου,

ή αν δεν σε αφήσουν, θα πας τον αστυνομικό Αυτόφωρο και με την συμμετοχή του Σωματείου, ο Δικαστής θα αναγκαστεί να βγάλει απόφαση ότι είναι πράγματι κακουργήματα τα αναφερόμενα και οι απατεώνες κυβερνώντες θα πάρουν τον δρόμο προς την έδρα του δικαστηρίου.

Το ότι σίγουρα θα βγάλει αυτήν την απόφαση, αποδεικνύεται από το ότι δεν έχουν στείλει κατηγορούμενο τον Π. Θεοδωρίδη, πρόεδρο του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», που εγγράφως και επισήμως έχει δηλώσει κατάμουτρα, αφ’ ενός στους δικαστές και εισαγγελείς, ότι βγάζουν αποφάσεις κατά παραγγελία των απατεώνων και αφ’ ετέρου στην αστυνομία, ότι αποτελεί τον επίσημο διακινητή των λαθροεισβολαίων.

Και δεν τον στέλνουν κατηγορούμενο, επειδή δεν μπορούν να ακυρώσουν τα στοιχεία που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν.

Στην αρχή της πρώτης σελίδος γράφεις τα στοιχεία του αστυνομικού και στην τελευταία τα δικά σου με αριθμό ταυτότητος, διεύθυνση και τηλέφωνο.

Αν αποφασίσει να σου κόψει κλήση, καλείς το 100 και όταν πάτε στο αστυνομικό τμήμα, αυτό που θα πεις να γράψουν ως κατάθεση σου είναι:

«καταθέτω την παρούσα δήλωση που περιγράφει τις παράνομες πράξεις του αστυνομικού οργάνου, αντίγραφο της από 30/3/2020 μηνύσεως και καλώ μάρτυρα τον Π. Θεοδωρίδη τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται στην δήλωση».

Για οπουδήποτε πρόβλημα καλείς επιτόπου τον Π. Θεοδωρίδη στο τηλέφωνο του.

Εάν δεν πράξεις τα ανωτέρω και υπακούσεις σαν σκυλάκι στο «αποφασίζω και διατάζω» των απατεώνων και φωλιάσεις στο σπίτι σου, δεν δικαιούσαι να ομιλείς, γιατί πολύ απλά, γίνεσαι και εσύ απατεώνας, επειδή υπακούς σε ότι σου λένε αυτοί οι απατεώνες.