ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. (Δελτίο Τύπου 2ο.2020).

Εισαγγελείς και Δικαστές έχουν γραμμένα στα … παλιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με Αυτό και υπακούουν σαν δούλοι στις διαταγές των απατεώνων διαχειριστών της χώρας.

Αντί να εκδίδουν αποφάσεις σύμφωνα με τα στοιχεία, και να υπακούουν στα άρθρα 87 και 93 του Συντάγματος που τους υποχρεώνουν να μην εφαρμόζουν νόμους που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτοί έχουν προσκυνήσει στα τέσσερα στους απατεώνες βουλευτές, πρωθυπουργούς, υπουργούς κλπ.  και νομιμοποιούν απάτες και αρπαχτές.

ΩΣ  ΕΔΩ.-

Ξεκίνησε η επίθεση από την Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί με τελικό στόχο να κλείσουμε τα δικαστήρια, επειδή θα βρεθούν κατηγορούμενοι ως μέλη της εγκληματικής οργανώσεως των διαχειριστών της χώρας και δια αυτό δεν θα μπορούν να αποδίδουν δικαιοσύνη αυτοί που οι ίδιοι είναι παράνομοι.

Σήμερα 27.1.2020 μοιράστηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πάνω από 400 φυλλάδια που γνωστοποιούν στον κόσμο την συμμετοχή Εισαγγελέων και Δικαστών στις απάτες των διαχειριστών και την Τετάρτη το πρωί θα υπάρξει μετωπική σύγκρουση με τους προσκυνημένους.

Μέχρι την τελική νίκη.

Ή αυτοί ή Εμείς..

 Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο.