ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. (Δελτίο Τύπου 1ο.2020)

2020.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ πριν συμπληρωθούν 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδος από την τουρκική κατοχή των 400 χρόνων.

11  ΧΡΟΝΙΑ από την διαχείριση της χώρας από φυτευτούς απατεώνες, που προσέβαλαν, προσβάλουν και εξευτελίζουν τους Θεσμούς της Δικαιοσύνης, του Πνεύματος, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, της Πρωθυπουργίας, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Ορθοδόξου Πίστεως και προπαντός κάθε Ανθρώπινη Αξία και Δικαίωμα.

Προσκυνημένοι Υμνητές της Μίζας, με την μέθοδο του Δούρειου Ίππου, κατέλαβαν τις θέσεις της εξουσίας στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όχι μόνο για να την ανακαταλάβουν μέχρι το 2021 οι Οθωμανοί, οι Σκοπιανοί και γενικά οι αφανείς κυβερνώντες του πλανήτη, μα και για να μας εξαφανίσουν ως Έθνος και Φυλή, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που για ό,τι υπάρχει στην Γη, ξεκίνησε από Ελληνικό Μυαλό και Πνεύμα. 

 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Αρείου Πάγου, Συμβουλίου Επικρατείας, Ελεγκτικού Συνεδρίου και κατώτεροι δικαστές και εισαγγελείς μιας υποτιθεμένης ανεξαρτήτου Δικαιοσύνης, «εξαγοράζουν» τις θεσούλες τους με την συμμετοχή τους στην νομιμοποίηση της απάτης, του πλιάτσικου και της λεηλασίας του Λαού και του Έθνους.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, οι λεγόμενοι εκφραστές της καλλιέργειας και της προαγωγής των Επιστημών, των Γραμμάτων των Kαλών Τεχνών, της επιστημονικής ερεύνης και μελέτης στους τομείς της γεωργίας, της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, της εθνικής οικονομίας, που εκδίδουν  γνωμοδοτήσεις, προτάσεις, αποφάσεις και κρίσεις για την διαφώτιση και καθοδήγηση κρατικών οργάνων και αρχών, επαναπαύονται στις καρέκλες και στους τίτλους που έχουν δώσει στους εαυτούς τους, επειδή έχουν αποδεχτεί ότι αυτά που πρέπει να κάνουν, είναι να βραβεύουν τοκογλύφους -όπως ο Γιούνκερ- και να κάνουν πρόεδρό τους την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, που στην ορκωμοσία του «κου» Παπούλια ως Προέδρου Της Ελληνικής Δημοκρατίας, μας ανακοίνωσε –αυτά που γίνονται σήμερα– τον διαμελισμό της Ελλάδος και την εκμηδένιση των Ανθρωπίνων Αξιών και Δικαιωμάτων.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, «κος» ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και «κος» ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, επικύρωσαν και συνεχίζουν να επικυρώνουν την καταπάτηση του Συντάγματος, την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας Εδαφών και Ιστορίας, εξευτελίζοντας τον θεσμό που εκπροσωπούν.

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ως προϊστάμενοι των 300 Απατεώνων της Βουλής, έχουν καταντήσει κλητήρες που υπογράφουν τις εντολές –των σημερινών επίδοξων κατακτητών– για παραχώρηση εδαφών, ιστορίας και Γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού, για να τον αντικαταστήσουν με δούλους.

Με δούλους και ψηφοφόρους που έχουν εκπαιδευτεί και έχουν κάνει τρόπο ζωής και θρησκείας, την Δολοφονία όσων δεν πιστεύουν ή δεν ασπαστούν τα ίδια με αυτούς, τον Εξευτελισμό της Γυναίκας και των Δικαιωμάτων της, την Παιδεραστία με την μορφή του γάμου με κοριτσάκια των 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 χρονών κλπ., και τελικά την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με το ΙΣΛΑΜ.

Με το πρόσχημα ότι είναι πρόσφυγες και έχοντας ως αναλώσιμους και παράπλευρες απώλειες γυναικόπαιδα, που δεν αποτελούν ούτε το 5% των λαθροεισβολέων, πνίγουν και μερικούς από αυτούς για να ενεργοποιήσουν την έμφυτη ανθρωπιά των Ελλήνων, για να μην αντισταθούν στην εισβολή.

Όλοι αυτοί έχουν χαμένα τα νομιμοποιητικά έγγραφά τους, αλλά τα iPhone και τα Samsung των 800 και 1.000 ευρώ, δεν τα έχουν χάσει και βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες μόλις αποβιβαστούν στην στεριά.

Με πιστωτικές κάρτες χωρίς όνομα κατόχου, που ισχύουν μόνον εντός Ελλάδος, τους επιτρέπουν να κάνουν αναλήψεις τουλάχιστον 500 ευρώ τον μήνα.

Με ελευθερία εισόδου και δωρεάν περιθάλψεως στα νοσοκομεία.

Με παραχώρηση σπιτιών, με πληρωμένα το ρεύμα, το νερό και επιδόματα για κάθε μια από τις «γυναίκες» τους 280 ευρώ και για κάθε ένα παιδί τους 240 ευρώ κλπ..

Και όλα αυτά, όταν κόβουν τις παροχές από τους Έλληνες στην υγεία, στην σύνταξη, στους μισθούς και αρπάζουν τις περιουσίες τους με το πρόσχημα χρέους που είναι προϊόν απάτης.

Ναι, αυτοί οι απατεώνες της Βουλής:

1..  Έδωσαν 183 δισ. ευρώ δάνεια στις τράπεζες με όρο στην δανειακή σύμβαση να τα πληρώσει ο κόσμος με φόρους.

2..  Έδωσαν ακόμα 50 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες με το πρόσχημα ότι είχαν πρόβλημα οι τράπεζες λόγω των «κόκκινων» δανείων, την ίδια ώρα που οι ισολογισμοί τους την προηγούμενη τετραετία εμφάνιζαν κέρδη έως και 2,3 δισ. ευρώ.!!!

3..  Εκδώσαν ομόλογα τουλάχιστον 675 δισ. ευρώ, τα ρευστοποίησαν στο χρηματιστήριο, έβαλαν τα λεφτά στην τσέπη, δεν πέρασαν τα ομόλογα στα βιβλία του κράτους, για να μην φαίνεται η αρπαχτή και το χρέος και για την νομιμοποίηση αυτής της αρπαχτής, τα εμφάνισαν στον ισολογισμό του 2015.

Και αυτά τα 908 δισ. ευρώ, (που έχουν τόκους πάνω από 12% τον χρόνο), θέλουν αυτοί να αποδεχτούμε να τα πληρώσουμε εμείς.

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση εξοφλήσεως αυτού του «χρέους», (αφού κόβουν με τα μέτρα που λαμβάνουν τα εισοδήματα του κόσμου και αυξάνουν τους φόρους και τις δαπάνες), άλλα και επειδή το δημιούργησαν οι τρεις ανωτέρω αναφερόμενες απάτες, θα αρπάξουν την κρατική και ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού Λαού με δικαιολογία την εξόφληση αυτού του χρέους.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ πιστοί προσκυνημένοι αυτών των απατεώνων, επιβάλουν στα αστυνομικά όργανα να συλλαμβάνουν καστανάδες και γιαγιάδες που πουλούν χόρτα και πλεχτά για να μπορέσουν να φάνε και παρέχουν πλήρη κάλυψη στο παραεμπόριο και στα γκέτο που έχουν δημιουργήσει οι λαθροεισβολείς.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ προσκύνησαν τους απατεώνες και

παραχωρούν τα στρατόπεδα για να γίνουν χωριά και πόλεις των εισβολέων,

υποχρεώνουν και τους στρατιώτες να υπηρετούν τους λαθροεισβολείς, κουβαλώντας τους τα πράγματα και καθαρίζοντας ακόμα και τις τουαλέτες,

τους μεταφέρουν από τα νησιά στην ενδοχώρα με τα πολεμικά πλοία και έχει το θράσος ο υπουργός εθνικής αμύνης να μας λέει κατάμουτρα ότι οι ΜΚΟ δεν τον αφήνουν να μπει στα παραχωρηθέντα στρατόπεδα.

Ναι, αυτές οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που παίρνουν λεφτά από την κυβέρνηση!!!! για να επιβάλουν την εισβολή.

Στην πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, δεν μπορούσαν να στείλουν πολεμικά πλοία να σώσουν τον κόσμο και άφησαν τους ψαράδες και ιδιώτες να το κάνουν.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ, [που επισκέφτηκε τους εισβολείς -αλλά και σε άλλες περιπτώσεις- έχοντας βγάλει τον σταυρό από πάνω του], αποτελεί την αιχμή του δόρατος κατά της ίδιας της ορθοδοξίας, όταν μας κηρύττει ότι δεν είναι κίνδυνος το ΙΣΛΑΜ.!!!

Πολλοί μητροπολίτες, έχουν απαρνηθεί το ΧΡΙΣΤΟ και προσκύνησαν τους απατεώνες και το χρήμα, (κάνοντας τα στραβά μάτια για τους Έλληνες που πεινούν), παραχωρούν τα ακίνητα της εκκλησίας για την στέγαση των εισβολέων και μας κηρύττουν ότι:

καλώς «παραδόθηκε» η Μακεδονία,

καλώς θα παραδοθεί το Αιγαίο,

καλώς θα κατέβουν και οι άλλοι λαοί στο Αιγαίο,

καλώς οι εισβολείς μάς φέρνουν το ΙΣΛΑΜ την «θρησκεία της αγάπης», που κάνει την παιδεραστία γάμο και την γυναίκα σκεύος ηδονής, υπηρεσιών κλπ.

Ναι, αυτά μας κατηχούν οι πνευματικοί πατέρες της εκκλησίας όπως: 

ο Μητροπολίτης Δημητριάδος γνάτιος, που λέει ότι το κοράνι είναι βιβλίο πολιτισμού, (η παιδεραστία και πολυγαμία είναι πολιτισμός!!!). Όποιος αρνείται την προσφορά στους πρόσφυγες δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε Ορθόδοξος και δεν ανέφερε λέξη για τους Έλληνες και θα πρέπει να στηρίξουμε το ΙΣΛΑΜ.

ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, που μας λέει ότι όλοι μας και ο Χριστός είμαστε πρόσφυγες και πρέπει να δεχτούμε μετανάστες για να «εργαστούν» εδώ, όταν οι Έλληνες άνεργοι είναι πάνω από 1.000.000. Όταν θέλεις να κυριαρχείς σε δούλους, τους δίνεις μόνο συσσίτια για να σε υμνούν.

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ Αλεξανδρουπόλεως σε κήρυγμα ανέφερε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτά που γίνονται και θα πρέπει να δεχτούμε ακόμα και τα παιδιά μας να παντρεύονται λαθροεισβολείς, για να έρθει ανάπτυξη και να υπάρχουν έτσι λεφτά για συντάξεις!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,                                                                                                                παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

 

  

 Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.-

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ –> ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1.1.2020 τελικό