Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Μέρος 1ο

Το τελικό στάδιο της συγκρούσεως με τους απατεώνες της Βουλής και των στυλοβατών τους, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018.

Τότε καταθέσαμε μήνυση κατά των ηγεσιών της εξουσίας Λασιθίου, δηλαδή κατά του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας, (του κου Τσαγκαράκη), την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Νεαπόλεως Λασιθίου, (της κας Κοντόγγονα), ενός Εισαγγελέα, (του κου Βογιατζή), της διευθύντριας της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου, (της κας Τσιγκρή) και της προϊσταμένης του δικαστικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. (της κας  Πλατάκη), για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως, εκβίαση πολιτών κλπ..

Πατήστε ΕΔΩ  για να δείτε την μήνυση.

Στις 15 Ιανουαρίου 2019 καταθέσαμε μήνυση κατά των Πρωθυπουργών, (από το 2008 έως τότε), των υπουργών οικονομικών, των Προέδρων Δημοκρατίας, των Διοικητών Τραπέζης της Ελλάδος, του Κοτζιά, του Καμμένου, της Ψαρούδα-Μπενάκη, του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, του Πιτσιλή και των μελών της Τρόϊκας-Θεσμών.

Μηνύσαμε τους ανωτέρω αναφερόμενους για τις τρεις απάτες, δηλαδή να δώσουν 187 και 50 δισ. στις τράπεζες και να τα πληρώσουμε εμείς και για τα 675 δισ. κρυφά ομόλογα που τα εξέδιδαν οι υπουργοί οικονομικών, τα έσπαγαν στο χρηματιστήριο και τσέπωναν τα λεφτά χωρίς να περνούν τα ομόλογα στα βιβλία του κράτους, για να μην φαίνεται η αρπαχτή τους. Διπλά βιβλία το κράτος.

Πατήστε ΕΔΩ  για να δείτε την μήνυση.

Περιμέναμε ότι θα τσιμπήσουν το τυράκι και ένα από τα μέλη του κυβερνητικού μηχανισμού που έχει κάνει κατάληψη στην Δικαιοσύνη, θα απέρριπτε την μήνυση.

Στις 15/4/2019 η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ δημοσίευσε την μήνυση.

Και για μια ακόμα φορά, ήταν σωστή η πρόβλεψη μας και στις 6/2/2019 η Εισαγγελέας που είχε χρεωθεί την μήνυση κα ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ ΣΑΠΦΩ, έκδωσε απορριπτική διάταξη για την μήνυση με αριθμό 99/19.

Πατήστε ΕΔΩ   για να δείτε τι γράφει.

Όπως ήταν φυσικό η ενέργεια της αυτή, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την κατάρρευση των απατεώνων της Βουλής και όσων τους στηρίζουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσουμε ποιοι βρίσκονται κατηγορούμενοι και έχει αρχίσει η ανακριτική διαδικασία εις βάρος τους, από τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον τους.