ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Οι βάσεις που στηρίζεται το κάθε σύστημα, είναι ο κρατικός μηχανισμός και συγκεκριμένα όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.

Τον βασικότερο ρόλο στην διατήρηση του συστήματος, τον έχουν οι υπηρεσίες που έχουν την μεγαλύτερη εξουσία και την ασκούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, λόγω αυτής της ιδιότητος τους.

Εισαγγελική εξουσία, Δικαστική εξουσία, Αστυνομία και Στρατός, είναι οι βάσεις που στηρίζεται κάθε σύστημα.

Η κατάχρηση εξουσίας από αυτούς και η παραβίαση άρθρων του Συντάγματος, είναι η αιτία που μια κοινοβουλευτική Δημοκρατία μετατρέπεται σε Κοινοβουλευτική Δικτατορία, με τον μανδύα της Δημοκρατίας.

Η απόλυτη στήριξη αυτής της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας, γίνεται από τα ΜΜΕ και τους «ανθρώπους» που υπηρετούν σε αυτά.

Αυτοί οι «εργαζόμενοι» στα ΜΜΕ, κάνουν το άσπρο μαύρο, για να μπορεί να συνεχίζει η Κοινοβουλευτική Δικτατορία την εξουσία της πάνω στους πολίτες.

Στυλοβάτης λοιπόν της καταπατήσεως κάθε άρθρου του Συντάγματος από τις ανωτέρω τέσσερεις εξουσίες, είναι οι «άνθρωποι» των ΜΜΕ.

Το σύστημα καταρρέει, όταν αρχίζει η κατάρρευση των ανωτέρω τριών βασικών εξουσιών, της Εισαγγελικής, της Δικαστικής και της Αστυνομικής εξουσίας.

Και όταν μιλάμε για κατάρρευση αυτών, δεν μιλάμε για το σύνολο των ατόμων που τις απαρτίζουν.

Μιλάμε για άτομα στις ηγεσίες αυτών και τους υπολοίπους δικούς τους ανθρώπους στα κατώτερα κλιμάκια τους.

Όπως σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας, έτσι και σε αυτές, υπάρχει μια μερίδα ατόμων που έχουν κάνει μαγαζάκι την υπαλληλική θέση που τους έχουμε δανείσει, φυσικά για ίδιον τους όφελος ή για όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων, πάντα με το αζημίωτο.

Στο διάστημα των τελευταίων χρόνων όλες οι κινήσεις του Σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ, είχαν σκοπό και στόχο την ανάδειξη όλων αυτών των ατόμων, που γαντζωμένοι στις θέσεις των ανωτέρω εξουσιών, παραβίαζαν εν ψυχρώ κάθε έννοια δίκαιου, καταπατώντας το Σύνταγμα και βασικά το άρθρο 4 του Συντάγματος, που αναφέρει ότι, όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους Συνταγματικούς νόμους.

Το άρθρο 4 του Συντάγματος είναι θεμελιώδες άρθρο, δηλαδή με απλά λόγια, δεν τροποποιείται και δεν καταργείται με οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος.

Έφτασε η ώρα για την τελική επίθεση, που σκοπό και στόχο έχει, το γκρέμισμα αυτών των εξουσιών και την επαναλειτουργία της Δημοκρατίας.

Της σκέτης Δημοκρατίας, χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς πριν από αυτήν.

Η πρώτη επίθεση μας ξεκίνησε από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Νομό Λασιθίου, όπου καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητος, Εισαγγελική Αρχή Νεαπολέως και Αστυνομική Αρχή Ιεράπετρας, έγιναν συνεργοί της προσκυνημένης -στους δοσίλογους διαχειριστές της εξουσίας- διευθύντριας της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου.

Όλοι ενώπιον της Δικαιοσύνης, χωρίς καμία σπιθαμή υποχωρήσεως.

Ή αυτοί   Ή   ΕΜΕΙΣ.-

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ … ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, των προϊσταμένων Εισαγγελίας, Αστυνομίας, Δ.Ο.Υ..

 Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 ενημερώθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, με εξώδικη δήλωση με όλα τα στοιχεία της μηνύσεως.

Σήμερα έχουμε 4 Ιανουαρίου 2019.!

Έπεται συνέχεια.