ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1974. Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Φυσικό είναι μέσα στις εκατοντάδες γιορτές και πανηγύρια, να υπάρχει και ένα πανηγύρι που θα γιορτάζουν οι απατεώνες. Αυτοί, που το άσπρο το κάνουν μαύρο, για να αρπάζουν και να λεηλατούν τους κόπους ενός λαού, που το μόνο «λάθος» που έχει ο λαός αυτός στο DNA του, είναι το ότι είναι καλόπιστος απέναντι στον οποιονδήποτε.

Ένας λαός που εφαρμόζει την βασική αρχή και αξίωμα της δικαιοσύνης, δηλαδή το ότι:  «όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου».  Ένας λαός, που με την ασταμάτητη καθημερινή εργασία του, δημιουργεί περιουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

Επειδή έχουμε και την ποιο πλούσια κρατική ιδιοκτησία, αλλά και την μεγαλύτερη ιδιωτική από όλες τις χώρες του κόσμου, αυτοί που με τις αρπαγές των κόπων των λαών διοικούν τον πλανήτη, έθεσαν ένα τελικό σχέδιο για να αρπάξουν αυτήν μας την περιουσία.  Και δεν εννοώ μόνο τα υλικά αγαθά, πετρέλαιο, αέριο, χρυσό, ουράνιο κλπ., που τάχα τώρα ανακαλύφθηκαν, αλλά έχουμε και δυο πράγματα που είναι απεριόριστα.

Το πρώτο είναι ο Ήλιος, που εκτός από τον τουρισμός είναι και ενέργεια και το δεύτερο είναι ο Πολιτισμός μας.

Αυτά τα δυο μόνο να εκμεταλλευόμασταν σωστά και απλά, κανένας Έλληνας δεν θα είχε άγχος επιβιώσεως και προπαντός προβλήματα υγείας.

Αυτοί οι διοικητές του πλανήτη, με την ΑΠΑΤΗ  ΤΟΥ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ξεκίνησαν την εκπαίδευση του συνόλου των ατόμων που θα ασκούσαν την εξουσία στην Ελλάδα, ώστε χωρίς όπλα και πολέμους να αρπάξουν την κρατική και ιδιωτική περιουσία μας.

Και όχι μόνο αυτό.

Αλλά, και να μας εξοντώσουν σαν έθνος, αρπάζοντας και χαρίζοντας την ιστορία και τις ρίζες μας σε σλάβους και ισλαμοποιώντας την χώρα με τα καραβάνια των ισλαμιστών που φέρνουν εδώ. Επειδή αυτοί, μια ζωή δούλοι ήταν και για ένα κομμάτι ψωμί πωλούν και την μάνα τους.

Το άσπρο μαύρο.

Μιλούν για νεκρούς του πολυτεχνείου.

Ποιους νεκρούς;

Μέσα στο πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανένας.

Όλα τα επίσημα ανακοινωθέντα από τις έρευνες, αναφέρουν για νεκρούς εκτός πολυτεχνείου και μάλιστα εις εξ αυτών και στα Λιόσια.

Και οι δυο πλευρές, μιλούν για νεκρούς που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν στο πολυτεχνείο.

Κανένας τους δεν αναφέρει για νεκρούς εκτός πολυτεχνείου.

Για να βάζουν τον κόσμο να τσακώνεται.

Διαίρει και βασίλευε.

Γιατί μιλούν για νεκρούς πολυτεχνείου;

Γιατί θέλουν να υπάρχει λόγος και αφορμή για να στηρίζουν την βία, που οι ίδιοι οι διαχειριστές της εξουσίας θα ασκούν στους πολίτες, για να τους έχουν υπό καθεστώς δουλείας.

Π.χ.  Η  ΗΛΕΝΙΑ. Ένα από τα παραμύθια των νεκρών. Το φωτομοντέλο στην Νεοζηλανδία, η Νάνσυ Κριντλαντ, έγινε νεκρή του πολυτεχνείου.

Η «κυρία» Δαμανάκη, η κα «εδώ πολυτεχνείο».  Αυτή που έχει δηλώσει μέσα στην Βουλή ότι είναι Εβραία, αυτή που κάθε βράδυ την έπαιρναν οι πράκτορες της Μοσάντ και κοιμόταν στην αμερικανική πρεσβεία, είναι και αυτή ένα από τα παραμύθια του πολυτεχνείου.

Και η ερώτηση απλή:  «γιατί έστησαν όλο αυτό το παραμύθι;»

Η απάντηση είναι στο ΦΕΚ αρ. 67, τεύχος πρώτο, της 21/3/1970. 

Σε αυτό αναφέρεται ότι το πετρέλαιο που θα βγάζει η Ελλάδα από τα κοιτάσματα της, θα πωλείται σε ΔΡΑΧΜΕΣ.

ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, αλλά ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.

ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΦΙ, οι επί δεκαετίες δικτάτορες που δεν τους πείραζε η άρχουσα τάξη του πλανήτη, από την στιγμή που ανακοίνωσαν, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος, ότι θα πωλούν το πετρέλαιο σε νόμισμα εκτός δολαρίου, μέσα σε έξη μήνες «πήγε η δημοκρατία» στις χώρες τους και τους τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1974.

Βαπτίστηκε και πήρε νέο όνομα η χούντα που κυβερνά αυτόν τον τόπο μετά την επανάσταση του 1821.

Και συγκεκριμένα μετά την δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Για να αρπάξουν τα πάντα από εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, έστησαν με τους απατεώνες που εκπαίδευσαν στο κάθε πολυτεχνείο, την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

1). Έδωσαν οι κυβερνήσεις από το 2009 έως το 2012 συνολικά 233 δισ. ευρώ δάνεια στους τραπεζίτες με όρο στην σύμβαση, ότι αν δεν τα επιστρέψουν αυτοί, θα μπουν στο χρέος να τα πληρώσει ο κόσμος με φόρους.  Να μην μπορέσει και να αρπάξουν με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και μνημόνια, την κρατική και ιδιωτική μας περιουσία.  Τα πρώτα 23 δισ. μπήκαν στο χρέος τον Ιούνιο του 2012 και σε αυτά οφείλονται όλα τα μέτρα και οι φόροι μέχρι σήμερα.  Φανταστείτε να μπουν και τα υπόλοιπα 210 δισ. τι έχει να γίνει.  Και δεν είναι μόνο αυτό.

2).  Οι υπουργοί οικονομικών, τουλάχιστον από το 2010, έκδιδαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα έσπαγαν στ χρηματιστήριο Αθηνών και αλλού, έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη και δεν περνούσαν τα ομόλογα στα βιβλία του κράτους.  Αυτή η απάτη εμφανίστηκε στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2015, δηλαδή του ανωτάτου δικαστηρίου που ελέγχει την οικονομική διαχείριση που κάνουν οι κυβερνήσεις κάθε χρόνο.   Και αυτοί οι δικαστές δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

675 δισ. ευρώ ΑΥΤΗ η ΑΠΑΤΗ.

Να γιατί υπόγραψαν για 99 χρόνια εκχώρηση των πάντων.

Η κυβέρνηση, (δηλαδή η χούντα που κυβερνά την χώρα), κατά καιρούς αλλάζει όνομα και στηρίζεται σε ένα μόνο πράγμα, για να εκμεταλλεύεται τους κόπους του λαού.

ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, που πρέπει να έχει ο κόσμος.

Κράτησε τον κόσμο μακριά από την γνώση, για να τον εκμεταλλεύεσαι.  Αυτό κάνουν όλα τα χρόνια.

ΤΩΡΑ όμως, που με τα στοιχεία της απάτης αυτής έχουν ομολογήσει οι ίδιοι την πραγματικότητα και το πόσο ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ είναι, το δίλλημα είναι ένα.

ή ΕΜΕΙΣ  ή  ΑΥΤΟΙ.

Όποιος δεν συμμετάσχει στην ανατροπή των απατεώνων, τώρα που έχει γνώση της πραγματικότητος, είναι ο ίδιος απατεώνας.

Και συμμετοχή είναι, η παύση κάθε πληρωμής προς τράπεζες και κυβερνώντες και με προσφυγή στην δικαιοσύνη με τα στοιχεία της απάτης αυτής, ακύρωση όλων όσων έχουν υπογράψει αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Η άλλη λύση είναι τα όπλα.

Ο κάθε ένας μπορεί να διαλέξει τι πρέπει να κάνει.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ, .. ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.