ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ

Οι κυβερνόντες μας λένε ότι υπάρχει κρίση και ότι η χώρα μας έχει οικονομικό πρόβλημα επειδή το χρέος είναι τεράστιο.

Για την εξόφληση δε αυτού του χρέους, βάζουν όλα τα μέτρα και τους φόρους τα τελευταία χρόνια και ζητάνε από εμάς να τα πληρώσουμε.

Με την δικαιολογία της εξοφλήσεως αυτού του χρέους, ξεπουλάνε – χαρίζουν την κρατική περιουσία, σε ξένους και ντόπιους οικονομικούς παράγοντες.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό το χρέος είναι η εφαρμογή της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης όλων των εποχών στον πλανήτη, που είχε σκοπό να μας φορτώσει αυτό το τεράστιο χρέος και με την δικαιολογία της εξοφλήσεως αυτού του ψεύτικου χρέους, να μας αρπάξουν την κρατική και ιδιωτική μας περιουσία.   Δηλαδή τα ακίνητα μας και όχι μόνο.

Τι έκαναν;

Οι κυβερνόντες έδωσαν στους τραπεζίτες συνολικά 233 δισ. ευρώ δάνεια, από το 2009 έως το 2012,  με τον όρο ότι αν οι τραπεζίτες δεν επιστρέψουν πίσω αυτά τα λεφτά των δανείων, τότε οι κυβερνόντες θα τα βάλουν να τα πληρώσουμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες με φόρους.                       Δεν θα μπορούσαμε να τα πληρώσουμε λόγο του ύψους του ποσού, αλλά και επειδή ποτέ δεν τα πήραμε εμείς αυτά τα λεφτά και έτσι θα μας άρπαζαν την κρατική και ιδιωτική μας περιουσία.           Δηλαδή τους είπαν πάρε εσύ τα λεφτά και θα τα πληρώσουν άλλοι.

ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΤΗ.-

Τα λεφτά που πήραν οι τραπεζίτες  ζητούν να τα πληρώσουμε εμείς με φόρους.                                                                                           Το δεχόμαστε αυτό ;;;;;;;;;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απαντήσουμε όλοι μας.                                                           Όποιος το δέχεται, να μην παραπονιέται και να πληρώνει ότι του λένε.

Εμείς δεν το δεχόμαστε και δικαστικά ακυρώνουμε τα δάνεια στις τράπεζες, ζητάμε αποζημίωση για ηθική βλάβη για αυτήν την απάτη, δεν πληρώνουμε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ. και δεν μπορούν να μας ακουμπήσουν.

Όποιος Δικαστής δεν βγάζει αποφάσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα, τους νόμους που είναι σύμφωνοι με Αυτό και τα στοιχεία που έχει ο φάκελος της δικογραφίας, θα βρεθεί κατηγορούμενος για τις παράνομες αυτές πράξεις του.