ΑΒΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΕΛΟΣ. Νο 2. Άρθρο 4 του Συντάγματος.

Μηνύσαμε τον Εισαγγελέα Γαλιατσάτο Στυλιανό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, διότι κατά την άσκηση των καθηκόντών του και συγκεκριμένα λαμβάνοντας την μήνυση εναντίον του διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κατερίνης, όχι μόνο δεν έκδωσε διάταξη, (απόφαση), σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, αλλά εκτός του ότι δεν ακολούθησε την ανακριτική διαδικασία, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον μηνυτή, γιατί αποκάλυψε με ονόματα φοροδιαφυγή.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι ο συγκεκριμένος λειτουργός της δικαιοσύνης κάνει κατάχρηση εξουσίας και βγάζει διατάξεις μη σύμφωνες με τα στοιχεία των φακέλων των δικογραφιών.

Το ίδιο θα ισχύσει και για αυτόν που θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες  εναντίον του για τις παραβάσεις που έκανε και δεν το πράξει.

Δεν μπορεί να μιλάμε για απόδοση δικαιοσύνης και Εισαγγελέας στην έδρα να είναι κάποιος που δεν λαμβάνει υπ όψιν του τα στοιχεία της δικογραφίας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΟΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Οι νόμοι θα εφαρμόζονται για όλους ισόνομα.  [άρθρο 4 του Συντάγματος].

Όποιος δεν το κάνει θα έχει τις συνέπειες που του αναλογούν.

Τις ίδιες συνέπειες θα έχουν και αυτοί που δεν ζητούν την εφαρμογή των νόμων σύμφωνα με την  παράγραφο 2 του άρθρου 120 του Συντάγματος, το οποίο αναφέρει επί λέξη:

«.2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».

Όποιος δεν ζητά την ισονομία δεν δικαιούται να ομιλεί, και να έχει γνώμη.

Όποιος λειτουργός της δικαιοσύνης δεν θα εκδίδει αποφάσεις σύμφωνα με τα στοιχεία, θα εφαρμόζονται εις βάρος του οι συνέπειες που επιφέρουν το Σύνταγμα και οι νόμοι που είναι σύμφωνοι με αυτό.

Αύριο ο/η τρίτος/τη.

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΜΗΝΥΣΗ …ΕΔΩ.