ΔΡΑΜΑ στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ.

Ο διευθυντής  της Δ.Ο.Υ. Δράμας έχει ενημερωθεί εγγράφως, τόσο ατομικά από μέλη του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», με το εξώδικο των 16 σελίδων που έχουν καταθέσει στην Δ.Ο.Υ., όσο και από το ίδιο το Σωματείο ως νομικό πρόσωπο, για την συνεχιζόμενη απάτη-κακούργημα που συνεχίζουν να διαπράττουν οι δοσίλογοι διαχειριστές της εξουσίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Δ.Ο.Υ. Δράμας, ο Πρόεδρος του Σωματείου  Παναγιώτης Θεοδωρίδης και του εξήγησε και προφορικώς ότι την στιγμή που γνωρίζει ότι τελείται κακούργημα εναντίον των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών , οφείλει να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα  από το Σύνταγμα, τον Αστικό-Ποινικό Κώδικα και τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, τον νόμο δηλαδή με τον οποίο προσλήφθηκε και εργάζεται στο δημόσιο.

Η απάντηση του κου Τ…………………….. Ε…………………….. ήταν ότι αυτός εκτελεί τις εντολές που λαμβάνει από τους προϊστάμενους του.  Στην επισήμανση του Πρόεδρου ότι ο Δ.Κ. στο άρθρο 25 παράγραφο 3 αναφέρει ότι «αν ο δημόσιος υπάλληλος λάβει μια προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη εντολή οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει», ο διευθυντής της Δ.Ο.Υ. απήντησε ότι αυτός θα εκτελεί τις εντολές που λαμβάνει και δεν τον ενδιαφέρει τι λέμε εμείς.  (Δηλαδή σύμφωνα με το σκεπτικό του, αν λάβει εντολή να … «σκοτώσει» κάποιον, θα το κάνει!). Μετά από αυτήν την απάντηση του, αφού δεν θέλει να πράξει τα οριζόμενα από τους νόμους, αλλά και αυτό που αναφέρει η παράγραφος 1 του άρθρου 25 του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, (ο δημόσιος υπάλληλος είναι προσωπικά υπεύθυνος δια την νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών), κάθε μέρα και ένα μέλος του Σωματείου θα καταθέτει μήνυση εναντίον του. Ταυτόχρονα θα αρχίσει το κάθε μέλος να καταθέτει αγωγή ζητώντας αποζημίωση 90,000 ευρώ. Στην τρίτη αγωγή που θα καταθέσουμε, με ασφαλιστικά μέτρα θα ζητήσουμε να δεσμευτούν τα περιουσιακά του στοιχεία, ακίνητα, κινητά και τραπεζικοί λογαριασμοί για να μπορέσουν να αποζημιωθούν τα πρώτα 100 μέλη που θα καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές. Στα  100 μέλη από 90.000 ευρώ το κάθε μέλος που θα ζητεί, θα πρέπει ο διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Δράμας να καταβάλει 9.000.000 ευρώ σε αποζημιώσεις. Τα έχει;;;;  Η συμμετοχή σε παρανομίες κοστίζει σε χρήμα, αλλά και στην ίδια του την ελευθερία όταν συμμετέχει κάποιος σε κακουργήματα.

Κατατέθηκε σήμερα η πρώτη μήνυση από τον Πρόεδρο του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» στην Αθήνα και από αύριο και κάθε μέρα ένα μέλος θα πράττει το ίδιο.

Πατήστε  ΕΔΩ,   για να δείτε την κατατεθειμένη μήνυση.

  ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,  για την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΕΙΡΗΝΗ