ΑΡΧΙΖΕΙ ……………. Καλό μήνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Δύο Ερωτήσεις:

  • Ήρθε η κρίση στην χώρα μας, επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα η Ελλάδα;
  • Τι έχει γίνει πραγματικά;

Όταν γνωρίζεις τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ξέρεις και πώς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και να λύσεις τα σημερινά προβλήματα που έχεις.

Απάντηση στην πρώτη ερώτηση:

Ο Γ. Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας  στις  4/10/2009.

Από  13 έως τις 20/10/2009 δανειστήκαμε με ομόλογα-έντοκα  3,1 δισ. και με επιτόκια από 0,35 %  –  0.91%  τον χρόνο!!!.

Τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2009  δεν δανειστήκαμε τίποτα.

(Δεν χρειαζόταν το κράτος ρευστό, τα έσοδα κάλυπταν τα έξοδα) .

Από τις 12/1/2010 έως και 13/4/2010 , με άλλα ομόλογα και έντοκα ζητήσαμε συνολικά από τις αγορές 20,4  δισ. και αυτές μας  προσέφεραν  60,5  δισ. για να τα πάρουν!!!

Ζητάς 1,  σου δίνουν 3,  ποιο οικονομικό πρόβλημα έχει η χώρα;!

Στις 23 Απριλίου 2010,  ο Παπανδρέου στο Καστελόριζο μας είπε ότι:

«θα μπούμε στο Δ.Ν.Τ. γιατί δεν μας δανείζουν οι αγορές»!.

Αυταπόδεικτο ψέμα του Πρωθυπουργού, με σκοπό να επιβάλουν μέτρα που θα άλλαζαν την ομαλή πορεία της χώρας.         Επομένως δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα.-

Απάντηση στην δεύτερη ερώτηση:

Όλα τα μέτρα που πήραν από το 2010 μέχρι σήμερα, στηρίχτηκαν στο ψέμα του Παπανδρέου, που σκοπό είχαν να μειώσουν το εισόδημα μας, για να μην μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Εκτός όμως από τα μέτρα, που βασίστηκαν στο ψέμα του Πρωθυπουργού,

μας έστησαν και την μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, με σκοπό να μας φορτώσουν ένα τεράστιο ψεύτικο χρέος, να μην μπορούσε να το πληρώσουμε και λόγω της μειώσεως του εισοδήματος μας, (εξ αιτίας και των μέτρων), να μας αρπάξουν:

α) την ιδιωτική μας περιούσια, (τα ακίνητα μας),

β) την κρατική περιουσία, της οποίας όλοι μας είμαστε εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες.

Τι έκαναν;

Οι κυβερνήσεις από το 2009 έως το 2012, έδωσαν συνολικά 233 δισ. ευρώ δάνεια στους τραπεζίτες  και με τους νόμους που τα έδωσαν,  (ν.3723/2008,      ν. 3845/2010,  ν. 3864/2010, ν. 3872/2010, ν. 3965/2011, ν. 4031/2011, ν. 4056/2012, ν. 4079/2012), τους έλεγαν ότι:

«αν δεν επιστρέψουν πίσω τα λεφτά των δανείων οι τραπεζίτες, τότε οι κυβερνώντες θα τα βάλουν στο δημόσιο χρέος να τα πληρώσουμε όλοι εμείς»!.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

   Δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε και επειδή μειώθηκε το εισόδημα μας, αλλά και επειδή πότε δεν πήραμε εμείς αυτά τα λεφτά και έτσι θα ξεπουλούσαν την κρατική περιουσία λόγω του χρέους και θα άρπαζαν τα ακίνητα μας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, με δικαιολογία τους φόρους που θα έβαζαν, εξ αιτίας του ψεύτικου χρέους.

Επειδή η απάτη αυτή γράφτηκε στα ποιο επίσημα δημόσια έγγραφα, (τα Φ.Ε.Κ.), δεν μπορούν να την ακυρώσουν και έτσι εμείς με αυτά τα στοιχεία, μπορούμε να ακυρώσουμε δικαστικά τα δάνεια μας στις τράπεζες, (κόκκινα και εξυπηρετούμενα), να μην πληρώνουμε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς να μπορούν να μας ακουμπήσουν.

Τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα στα κόκκινα δάνεια των μελών στα οποία είχαν βγάλει οι τράπεζες διαταγές πληρωμής,  είναι 71 ακυρώσεις διαταγών πληρωμών με ανακοπές, σε 71 αποφάσεις που έχουν βγει μέχρι τώρα.

Για τα εξυπηρετούμενα δάνεια, αρχίσαμε και καταθέτουμε αγωγές, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη για αυτήν την απάτη που μας έστησαν να μας φορτώσουν αυτό το ψεύτικο χρέος.

Για τα χρέη στην εφορία, επειδή δεν μπορούν να τα εισπράξουν οι κυβερνώντες, βάζουν τα εκτελεστικά όργανα τους, τους εφοριακούς και εμείς στρεφόμαστε εναντίον αυτών, επειδή παραβιάζουν τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, (με τον οποίο προσλήφθηκαν στο δημόσιο), εισπράττοντας αντισυνταγματικούς και παρανόμους φόρους.

Με μηνύσεις θα τους στείλουμε στα σπίτια τους και με αγωγές θα τους πάρουμε εμείς τα δικά τους σπίτια, αν δεν εφαρμόσουν τους νόμους και προσπαθήσουν να εισπράξουν τους φόρους που οφείλονται σε αυτήν την απάτη.

Ξεκινάμε με τον διευθυντή της εφορίας Δράμας, καταθέτοντας κάθε μέρα και μια μήνυση εναντίον του και θα καταθέσουμε 100 αγωγές, ζητώντας αποζημίωση για την ζημιά που μας προξενεί.

Σε 100 αγωγές, με 100.000 ευρώ που θα ζητάμε αποζημίωση στην κάθε αγωγή, που θα βρει ο διευθυντής 10.000.000 ευρώ να μας αποζημιώσει;

Στην τρίτη αγωγή με ασφαλιστικά μέτρα θα ζητήσουμε δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων, κινητών ακινήτων και τραπεζικών του λογαριασμών, για να μπορέσουν τα μέλη μας να αποζημιωθούν.

   Ή δεν θα μας ακουμπήσει, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους νόμους ή θα παραιτηθεί.

Χωρίς εφοριακούς δεν εισπράττει το δημόσιο.  Τους κλείσαμε.

   Μέσα στον Φεβρουάριο οι δοσίλογοι διαχειριστές, θα καταλάβουν πως θα εφαρμοστούν οι  νόμοι, (που αυτοί  ψήφισαν), εναντίον τους.

Η επίθεση αρχίζει.

«ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»  

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,  για την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΕΙΡΗΝΗ