ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Διευθυντές εφοριών και ασφαλιστικών ταμείων και των υπολοίπων δημοσίων υπηρεσιών, μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε όταν θα σας πάρουμε τα σπίτια.

 

Και με τα ατομικά εξώδικα που σας έχουν καταθέσει μέλη του Σωματείου μας, αλλά από εδώ και πέρα με τις δυο εξώδικες δηλώσεις του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» αποκλειστικά προς εσάς, γνωρίζετε ότι:

α) Όλα τα μέτρα και οι φόροι οφείλονται στην απάτη των δοσίλογων ξεπουλημένων πολιτικών να δώσουν τα 233 δισεκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες και να θέλουν να τα πληρώσουμε εμείς.

Η λύση που έχετε είναι μόνο μια:

«σταματήστε να εισπράττετε φόρους και εισφορές, γιατί πάνε στις τσέπες τοκογλύφων και νταβατζήδων και να συμμετάσχετε μαζί με το Σωματείο στις μηνύσεις και αγωγές εναντίον των διαχειριστών της εξουσίας για να μην κατηγορηθείτε ως συνεργοί. (άρθρο 232 Π,Κ,)».

 

β) Όταν τα μέλη μας σας δίνουν την δήλωση για να τους αποδεσμεύσετε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, (που αντισυνταγματικά και παράνομα τους έχετε δεσμεύσει σύμφωνα με αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων), να ξέρετε ότι αν δεν το κάνετε σε δυο μέρες, τότε, κάθε μέλος, κάθε μέρα θα καταθέτει εναντίον σας μια μήνυση και μια αγωγή και στην τέταρτη αγωγή θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα για να δεσμεύσουμε κάθε περιουσιακό σας στοιχείο, αλλά και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς για να μπορέσουν να αποζημιωθούν όλα τα μέλη.

Ρωτήστε την διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Καβάλας από την οποία ξεκινήσαμε.

Σας καλούμε για τελευταία φορά να καταθέσετε την αγωγή που θα σας δώσουμε για να πάρετε πίσω όλες τις μειώσεις μισθών που υπεστήκατε από την εφαρμογή των μνημονίων και σε εσάς.

 

ΔΙΑΛΕΞΤΕ:

ή με εμάς ή με αυτούς