Το 2011 γνωριστήκαμε μέσα από το διαδίκτυο 7 άτομα και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε, για να δούμε αν το οικονομικό πρόβλημα που μας έλεγαν οι διαχειριστές της εξουσίας ότι είχε η χώρα, ήταν αληθινό ή όχι.

Σήμερα είμαστε χιλιάδες απλοί άνθρωποι σαν εσένα, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι, αγρότες, άνεργοι, δικηγόροι, εισαγγελείς, δικαστές, οικονομολόγοι, καθηγητές σχολείων και πανεπιστημίων,  μαθητές και φοιτητές, κ.λ.π., που ο κάθε ένας μας έβαλε το λιθαράκι του και αποκτήσαμε ένα μόνο πράγμα:   ΓΝΩΣΗ.                                    

Δεν είμαστε ούτε ιδιωτική εταιρεία, (Μ.Κ.Ο.), ούτε δικηγορικό γραφείο και ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε.

Ξεκινήσαμε ως κίνημα πολιτών και αρχίσαμε να ενημερώνουμε τον κόσμο με ομιλίες στις πόλεις και τα χωριά της χώρας μας, για την απάτη που μας έστησαν οι διαχειριστές της εξουσίας.

Όσοι έγιναν μέλη του κινήματος έδιναν μια ετήσια συνδρομή για να καλύπτονται τα έξοδα, επειδή χρηματοδότη δεν είχαμε.

Σήμερα είμαστε Σωματείο, δηλαδή ένα “δημοσίου” χαρακτήρα νομικό πρόσωπο και όλοι ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ιδιοκτήτες του.

Έχοντας πλέον την ΓΝΩΣΗ, που βασίζεται στα ποιο επίσημα δημόσια έγγραφα -τα Φ.Ε.Κ. στο εθνικό τυπογραφείο- ανακαλύψαμε ότι αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ούτε οικονομικό πρόβλημα, ούτε κρίση υπάρχει στην πραγματικότητα.

Αυτό που ζούμε είναι η εφαρμογή της μεγαλύτερης απάτης όλων των εποχών παγκοσμίως εις βάρος του Ελληνικού Λαού, που την απάτη αυτή την έστησαν οι διαχειριστές της εξουσίας με τους τραπεζίτες για να λεηλατήσουν την κρατική μας περιουσία και να μας αρπάξουν και την ιδιωτική περιουσία, δηλαδή τα ακίνητα μας.

Επειδή λοιπόν, ότι μέτρα και φόρους λαμβάνουν, τα λαμβάνουν με την δικαιολογία του χρέους που οφείλεται σε αυτήν την απάτη, εμείς μπορούμε να ακυρώσουμε ΝΟΜΙΜΑ τα πάντα.

Με τα στοιχεία της απάτης αυτής, ακυρώνουμε τα δάνεια στις τράπεζες, δεν πληρώνουμε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία χωρίς αυτοί να μπορούν να μας ακουμπήσουν και αυτό το κάνουμε μαζί μέσα από το Σωματείο μας.

Σαν μέλος του σωματείου, η μόνη οικονομική υποχρέωση που έχεις είναι η ετήσια συνδρομή που είναι 50 ευρώ και από τις συνδρομές των μελών καλύπτονται όλα τα έξοδα του σωματείου (ενοίκια, έξοδα συντηρήσεως γραφείων, έξοδα μετακινήσεων κλπ.).

Χρηματοδότες-χορηγοί-σπόνσορες  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ πίσω από το σωματείο μας.

Ιδιοκτήτες είναι ΜΟΝΟ τα ενήμερα -ως προς την ετήσια συνδρομή τους- μέλη. 

ΟΛΑ τα μέλη του σωματείου απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ τα στοιχεία, την ενημέρωση, τις δυνατότητες που τους παρέχει το Σύνταγμα και οι νόμοι για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος για κάθε είδους δικαστική ενέργεια δεν υπερβαίνει το 50% των εξόδων που θα απαιτούσαν οι δικηγόροι εκτός σωματείου.

Και φυσικά οι δικηγόροι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν τα στοιχεία αυτά της απάτης μέσα στα δικόγραφα που θα φτιάξουν, διότι οι 9 στους 10 δικηγόρους συνεργάζονται με τράπεζες και δημόσιο και δεν τα βάζουν με τα αφεντικά τους.

Σε κάθε περίπτωση ΕΣΕΝΑ -με μια απλή διαδικασία- σε αντιπροσωπεύει το σωματείο.

Οι απέναντι δεν έχουν να κάνουν με ένα άτομο μόνο του, αλλά με το σωματείο που έχει την γνώση για να πάρει αυτά που δικαιούμεθα.

ΤΩΡΑ γνωρίζεις.