Η σημερινή κυβέρνηση όσο ήταν στην αντιπολίτευση φώναζε για τους άδικους και παρανόμους φόρους και τα μέτρα που έπαιρναν οι προσκυνημένοι σαμαροβενιζέλοι εναντίον του λαού.

Σήμερα είναι κυβέρνηση.-

Και δια στόματος Νάντιας Βαλαβάνη μας λέει ότι:

είναι «πατριωτικό καθήκον» η πληρωμή των παρανόμων φόρων της προηγουμένης προσκυνημένης κυβερνήσεως!

Έτσι υποστηρίζονται μεταξύ τους τα μέλη της κάθε συμμορίας.

 

Μας λέει επίσης ότι:

αν δεν ρυθμίσουμε θα μας κάνει και έλεγχο.

Εκβιασμός, απειλή, τρομοκρατία κλπ.

Όλοι οι Έλληνες που πηγαίνουν στο εξωτερικό, προοδεύουν γιατί ακολουθούν τους νόμους, οι οποίοι νόμοι όμως ισχύουν για όλους!

Αυτό πρέπει να κάνει και ο κάθε ένας από εμάς που μένουμε στην Ελλάδα.

Να τηρούμε τους νόμους και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Και θα το κάνουμε με τον κάτωθι τρόπο:

Καταθέτουμε στην εφορία το εξώδικο των 16 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας το «ΕΔΩ» στο τέλος αυτού του κειμένου.

Σε αυτό το εξώδικο ενημερώνουμε τους δημοσίους εφοριακούς υπαλλήλους, ότι με τα δημόσια έγγραφα [ΦΕΚ, νόμους κλπ.] που αναφέρονται σε αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας,

ότι οι περισσότεροι φόροι που ζητούν να εισπράξουν από εμάς είναι προϊόν απάτης. Δηλαδή παράνομοι.

Τους καλούμε λοιπόν να μην τολμήσουν να εισπράξουν παρανόμους φόρους από εμάς, διότι αφ ενός μεν παρανομούν εις βάρος μας και

αφ εταίρου δε παραβιάζουν τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, δηλαδή το νόμο με τον οποίον έχουν προληφθεί και εργάζονται στο δημόσιο.

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας εις το άρθρο 25 αναφέρει ότι

ο δημόσιος υπάλληλος είναι προσωπικά υπεύθυνος δια την νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

Δηλαδή ότι κάνει εις την υπηρεσία του πρέπει να είναι νόμιμο.

Αν λοιπόν επιχειρήσει να εισπράξει παρανόμους φόρους, παρανομεί και παραβιάζει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

Θα στραφούμε λοιπόν εναντίον τους και αφ ενός μεν, με μήνυση θα τους στείλουμε σε διαθεσιμότητα στο σπίτι τους, αφ εταίρου δε, με αγωγή θα ζητήσουμε αποζημίωση από την προσωπική τους περιουσία, για την παρανομία που θα πράξουν εις βάρος μας.

Εμείς το σπίτι τους θα το πάρουμε, πριν η εφορία προλάβει να ακουμπήσει το δικό μας.

Επίσης στο εξώδικο αναφέρουμε ότι αρνούμεθα τώρα να πληρώσουμε και τους νομίμους φόρους [που οφείλουμε να τους πληρώνουμε για να καλύπτει το κράτος τις δαπάνες που έχει] επειδή είμεθα υπό κατοχή και δεν υπακούμε σε στρατεύματα κατοχής.

Λογαριασμό με το κράτος [για το τι πραγματικά χρωστάμε και θα πρέπει να πληρώσουμε] θα κάνουμε μετά την απελευθέρωση και τότε θα τα πληρώσουμε, επειδή τα λεφτά τότε θα πάνε στο κράτος και όχι στις τσέπες των τοκογλύφων όπως σήμερα.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ήταν να ακυρωθεί πλειστηριασμός για 96.000 χρέος που είχε φορολογούμενος στην εφορία, όταν θέσαμε το δίλλημα στον διευθυντή ή ακυρώνει τον πλειστηριασμό ή καταθέτουμε μήνυση και αγωγή εναντίον του.

Επίσης σε 7 περιπτώσεις που η εφορία είχε κάνει μήνυση για χρέη και ορίστηκε ημερομηνία δίκης, στο δίλλημα που θέσαμε στον διευθυντή ή να έρθουν να ζητήσουν συναινετικά αναβολή μαζί μας ή να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή, ήρθαν και συναίνεσαν στην αναβολή.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι όταν έχουμε τα στοιχεία και ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τους νόμους, δεν μπορεί κανένας να μας ακουμπήσει.

Όποιος θέλει να είναι δούλος, μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει.

Αν θέλει όμως, ας μας πει τι θα απαντήσει στα παιδιά του όταν θα του κάνουν την ερώτηση…. «γιατί πατέρα αφού ήξερες, συνεργάστηκες με τους κατακτητές και τους δοσίλογους διαχειριστές της εξουσίας»;

 Για να κατεβάσετε το εξώδικο,   ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ