ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα μέτρα και οι φόροι που βάζουν οι κυβερνώντες οφείλονται στην απάτη που μας έστησαν μαζί με τους τραπεζίτες, δηλαδή να δώσουν οι κυβερνώντες δάνεια ύψους  233 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες, με τον όρο ότι αν δεν τα επιστρέψουν πίσω οι τραπεζίτες, τότε οι κυβερνώντες θα τα βάλουν στο δημόσιο χρέος να τα πληρώσουμε εμείς με φόρους!!!

Δηλαδή με απλά λόγια, «πάρε εσύ τα λεφτά και θα τα πληρώσει ο κόσμος». Δεν θα μπορέσουν να τα πληρώσουν και θα τους πάρουμε την κρατική και την ιδιωτική τους περιουσία. Δηλαδή τα ακίνητα τους και όχι μόνο.

Από τα 233 δισ. ευρώ, τα 50 δισ. ευρώ τα έδωσε το κράτος στις τράπεζες μέσω του Τ.Χ.Σ. και εξόφλησε τα κόκκινα δάνεια του κόσμου.  Επομένως δεν δικαιούνται οι τράπεζες να ζητούν τα χρήματα των δανείων, διότι έχουν εξοφληθεί από ένα τρίτο πρόσωπο.

Τα πρώτα δε 23 δισ. ευρώ έχουν μπει στο χρέος τον Ιούνιο του 2012 και σε αυτά οφείλονται όλα τα μέτρα και οι φόροι που πληρώνουμε από τότε μέχρι σήμερα.

Αυτήν την κατάσταση το κάθε κίνημα-σωματείο κλπ., την αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ.

Με τις τράπεζες πάμε δικαστικά και ακυρώνουμε τα κόκκινα δάνεια, διότι έχουμε τις αποδείξεις ότι έχουν εξοφληθεί από το Τ.Χ.Σ..  Δηλαδή δεν χρωστάμε στην τράπεζα, αλλά σε αυτόν που την εξόφλησε. Επίσης για την απάτη που μας έστησαν, (να μας φορτώσουν σαν χρέος τα δάνεια που πήραν από το ελληνικό δημόσιο να τα πληρώσουμε εμείς), με αγωγή ζητάμε αποζημίωση για ηθική βλάβη, ένα ποσό που είναι μεγαλύτερο από τα δάνεια που χρωστάμε, έτσι ώστε στο τέλος να συμψηφιστεί και να διαγραφεί το δάνειο μας και να μας μείνει και ένα ποσό για να κάνουμε την επανεκκίνηση στην ζωή μας.

Για αυτήν την απάτη, αρνούμαστε να πληρώσουμε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους κλπ., διότι οι φόροι είναι προϊόν της απάτης που έστησαν οι κυβερνώντες με τους τραπεζίτες.  Αν δεχτούμε να τους πληρώσουμε, γινόμαστε συνεργοί απατεώνων.  Λογαριασμό με το ελληνικό δημόσιο, θα κάνουμε μετά την απελευθέρωση.  Τώρα είμαστε υπό κατοχή.

Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε ότι χρωστάμε στους απατεώνες και δεν γινόμαστε συνεργοί τους.

 

ΝΟΜΟΣ  ΚΑΤΣΕΛΗ

Όποιος μπει στο νόμο Κατσέλη, αποδέχεται ότι χρωστάει τα λεφτά και παρακαλάει να του χαρίσουν ένα μέρος. Τα υπόλοιπα δε, θα τα πληρώσει σε δόσεις για κάποια χρόνια.                                                Αν, όταν γίνει το κούρεμα και αρχίσει να πληρώνει τις δόσεις, δεν θα μπορέσει να πληρώσει δυο δόσεις, τότε επανέρχεται και το χρέος που του κούρεψαν και επειδή δεν θα μπορεί να πληρώσει θα του πάρουν τα πάντα.             Καλύπτει μόνο την πρώτη κατοικία και αν ο πολίτης έχει και άλλα ακίνητα, τότε τα υπόλοιπα βγαίνουν σε πλειστηριασμό για να πληρωθούν οι δανειστές του.                Δεν καλύπτει όσους έχουν εμπορική ιδιότητα.

Μετά το κούρεμα οι δόσεις βγαίνουν με βάση το εισόδημα που έχει την στιγμή του κουρέματος. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή κάθε χρόνο το εισόδημα μειώνεται με τα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνώντες, μετά από λίγο διάστημα δε θα μπορεί να πληρώνει την δόση και θα του πάρουν τα πάντα. Αυταπόδεικτη η παγίδα, γι αυτό έκαναν την Κατσέλη πρόεδρο των ελληνικών τραπεζών.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ   ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το σωματείο αυτό, με αγωγή ζητεί κούρεμα του δανείου.       Δηλαδή, αποδέχεται το χρέος και με την αγωγή ζητεί να του μειώσουν το χρέος. Αναγνωρίζει ο χρέος που είναι προϊόν της απάτης κυβερνώντων και τραπεζιτών. Με την αγωγή ζητεί και μια μικρή αποζημίωση.

 

ΣΩΡΡΑΣ  –  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. (KOMMA).

Ο Σώρρας λέει, καταθέστε το εξώδικο, με το οποίο δίνει εντολή στην εφορία, στις τράπεζες  κλπ., να πάνε να πάρουν τα οφειλόμενα από τα λεφτά που έχει αυτός σε ομόλογα κατατεθειμένα σε τράπεζα στον Καναδά, από τα καταπιστεύματα κλπ..  Δηλαδή αποδέχεται αυτός που καταθέτει το εξώδικο ότι χρωστάει το προϊόν απάτης χρέος και ζητεί να πάνε να εξοφληθούν από τα ανωτέρω αναφερόμενα. Αν δεν τα πάρουν, τότε θα γυρίσει η εφορία, η τράπεζα και οι υπόλοιποι και θα του πουν αυτού που κατέθεσε το εξώδικο, ότι έχεις υπογράψει αποδοχή χρέους, φέρε μας τα ακίνητα σου, γιατί έχεις αποδεχτεί ότι μας χρωστάς.  Αυτό που δημιουργεί εντύπωση, αλλά και φανερώνει την αλήθεια, είναι γιατί η Τράπεζα Πειραιώς στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017 βγάζει σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το σπίτι της ΒΙΚΥΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, η οποία είναι το Νο 2 στο κόμμα του Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσης;  Δεν έχει καταθέσει το εξώδικο ή δεν βρήκε τα λεφτά η τράπεζα στα ομόλογα και στα καταπιστεύματα;