POS …ΤΕΛΟΣ.

«Οι υπόχρεοι εγκατάστασης τερματικής μηχανής POS και αποδοχής ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες, βάσει του ΦΕΚ 1445, Β’, 27-04-2017 (ΥΑ: Αριθμ. 45231 Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016, Α΄ 240), πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσαρμογές έως την 27η Ιουλίου 2017» ενημερώνει, με σχετικό έγγραφό της, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

 Υποχρεωτικό λέει, το POS στις επιχειρήσεις μας.

Δηλαδή, βάζουμε συνέταιρο στην εργασία μας.

Χωρίς να βάλει μια, θα εισπράττει από την δική μας εργασία.

Με το πρόσχημα περί περιορισμού φοροδιαφυγής κλπ., θέλουν να βάλουν χέρι στα έσοδα των επιχειρήσεών μας.

Με αυτόν τον τρόπο ένας ιδιώτης, η ΤΡΑΠΕΖΑ,  θα ξέρει τι γίνεται μέσα στην επιχείρησή μας, ποιος είναι ο πελάτης μας, τι αγοράζει, ποιες είναι οι συνήθειες και τα γούστα του.

Επί πλέον όσοι χρησιμοποιούν κάρτες, δείχνουν στον ιδιώτη τραπεζίτη, κάθε τους κίνηση, με ποιον συναλλάσσονται, τι προϊόντα προτιμούν, με ποιον έχουν κοινωνικές, επαγγελματικές κλπ. σχέσεις.

ΟΠΟΙΟΣ θέλει να είναι δημοσίας χρήσεως, τόσο περισσότερο να χρησιμοποιεί κάρτες και POS.

Καταθέτουμε στην εφορία την κάτωθι δήλωση και υπογράφουμε την δήλωση του Σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ προς την Εισαγγελία, της αρνήσεώς μας να τοποθετήσουμε POS στην επιχείρησή μας για τους λόγους που αναφέρονται στην δήλωση.

Για να κατεβάσετε το εξώδικο που θα καταθέσετε στην εφορία για το POS και να πάρετε αντίγραφο με σφραγίδα πρωτοκόλλου:

ΠΑΤΗΣΤΕ ….ΕΞΩΔΙΚΟ POS