ΑΒΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΕΛΟΣ. Νο 5.

Μηνύσαμε την Αντιεισαγγελέα Εφετών κα ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΚΑΡΑ-ΚΑΤΣΙΚΑΔΗ της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών , διότι κατά την άσκηση των καθηκόντών της και συγκεκριμένα λαμβάνοντας την διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών κας Ακριβού Βάϊας στην μήνυση κατά  Δ.Σ. τραπεζών, μελών του Τ.Χ.Σ. και διοικητών της Τραπέζης Της Ελλάδος, κων  Στουρνάρα και Προβόπουλου, ενέκρινε την αρχειοθέτηση της με την ίδια αιτιολογία,  ότι δηλαδή αυτό είναι κυβερνητική πολιτική και γι αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα!!!!

Τότε γιατί οι βουλευτές ψήφισαν τον νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών και βουλευτών????          Άρα γνώριζαν και γνωρίζουν ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και και για αυτό τον ψήφισαν.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι η συγκεκριμένη λειτουργός της δικαιοσύνης κάνει κατάχρηση εξουσίας και βγάζει διατάξεις μη σύμφωνες με τα στοιχεία των φακέλων των δικογραφιών.

Το ίδιο θα ισχύσει και για αυτόν που θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες  εναντίον του για τις παραβάσεις που έκανε και δεν το πράξει.

Δεν μπορεί να μιλάμε για απόδοση δικαιοσύνης και Εισαγγελέας στην έδρα να είναι κάποιος που δεν λαμβάνει υπ όψιν του τα στοιχεία της δικογραφίας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΟΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Οι νόμοι θα εφαρμόζονται για όλους ισόνομα.  [άρθρο 4 του Συντάγματος].

Όποιος δεν το κάνει θα έχει τις συνέπειες που του αναλογούν.

Τις ίδιες συνέπειες θα έχουν και αυτοί που δεν ζητούν την εφαρμογή των νόμων σύμφωνα με την  παράγραφο 2 του άρθρου 120 του Συντάγματος, το οποίο αναφέρει επί λέξη:

«.2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».

Όποιος δεν ζητά την ισονομία δεν δικαιούται να ομιλεί, και να έχει γνώμη.

Όποιος λειτουργός της δικαιοσύνης δεν θα εκδίδει αποφάσεις σύμφωνα με τα στοιχεία, θα εφαρμόζονται εις βάρος του οι συνέπειες που επιφέρουν το Σύνταγμα και οι νόμοι που είναι σύμφωνοι με αυτό.

Την Δευτέρα  ο/η έκτος/τη.

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΜΗΝΥΣΗ …. ΕΔΩ.